- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
válasz AMD Power #1452 üzenetére
Én az enyémet "csináltattam" kipufogosnál. Cakli pakli 20e Ft-ot kért el. Természetesen rozsdamentes acélból készült. A hangját is ő állitotta be. 3000 -es fordulatig szolid sportos hangja van, jó mély, aztán 3000 fölött elkezd halkulni és 4000nél már mondhatni gyári hangja van, pont azert hogy amikor a pályán megyek vele akkor ne visítson. képeket tudok neked készíteni ha gondolod.
-
Lejszi
senior tag
válasz Vevőjelölt #1470 üzenetére
Szerintem csak attól függ, hogy mennyi új vagy régi a járgány. az én cliomhoz pl sztem nem dragak az alkatreszek, raadasul nem egy szerviz igényes auto.
nagyon meg vagyok vele elégedve. -
Lejszi
senior tag
a gazdasagi valsag jol oda baszott az uj thalia alapárának.
jol halottam hogy 1,7misi az alapár?én 2,5-re tippeltem volna ......
-
Lejszi
senior tag
-
Lejszi
senior tag
ennél a megane-nal kezzel kell le-fel hajtani a tetőt vagy van vmi kapcsolo es automatikusan hajthato le illetve fel?
-
Lejszi
senior tag
Kinéztem egy ilyet a kis CLIO-mra:
Mit szoltok hozza?
-
Lejszi
senior tag
MOMO
-
Lejszi
senior tag
-
Lejszi
senior tag
Boldog Új Évet emberek!
Rég nem jártam erre. Sajnos nem nagyon volt időm fórumozni.
Mi a helyzet veletek?
Jól muzsikálnak a paripák?Az enyémbe jan elején akksit kellett cserélni, mert nem bírta a régi ezeket a kemény mínuszokat. Nov-ben pedig a pollenszűrőt is kicseréltettem, mert semmi levegőt nem nyomott már az ablakra a fűtés. Hát mondhatom fekete volt mint a ... gyerek.
Egy ilyen hőmérőnek a vezetékeit hol (hova) kell elhelyeznem? Mármint az érzékelőire gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
Nem lehet kalapot huzni egyik esetre sem, MINDEN megtortenhet es meg is fog tortenni.
-
Lejszi
senior tag
sziasztok
mi a palya forumtarsak?
-
Lejszi
senior tag
szia
tudom, nem felejtettem el, de sajnos anyagi okai vannak. a clio jobb hatso sarvedoje elkezdett nagyon durvan rozsdalni, azt kell megcsinaltatnom, valamint a tavalyi koccanas utan az akkori festes alatti gitt most megrepesztette a festest és ezt kell megcsinaltatnom és a kasznis munka meg a festes nem 2filler lesz sajnos
d.u. megmutatom a fotokat, hogy milyen csunyan nez ki és ha most nem csinaltatom meg akkor kesobb nagyobb problemaim lehetnek és többe kerülhet.
nagyon sajnalom,
remelem azert legkozelebb osszejön.
veled mi ujsag? hogy szuperál a twingo? -
Lejszi
senior tag
Fájó szívvel de Valószínűleg eladóvá válik hamaros a CLIO-m. Aki tudja milyen és érdekli vagy van olyan ismerőse akit érdekelhet az szóljon.
Aki még nem ismeri a gépemet, azoknak:
az topic első hsz-ében van róla 1 kép. képeket tudok még feltölteni és adatokat is tudok mondani róla. -
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
Eladó a CLIO-mból kiszerelt tökéletesen működő H4-es Xenon szett (komplett) / NEM BIXENON /
Mivel ismerős boltjából vásárotam anno, a gari papirjába nem lett lepecsételve (egyébként a gari 2év ha jol tudom), mert ha elromlott volna akkor vissza dátumozással lepecsételtük volna, de mivel tökéletesen működik ezért erre nem került sor. Magyarán papíron zsír új terméket vásárol az illető
Érdekel vkit?
A szállítási kts-et bevállalom! Futárszolgálattal küldeném. Tel: 70/941-2868Doboza, mindene megvan, igy néz ki: H4 XENON
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
Valamint eladó a hátsó Lexus lámpám is:
-
Lejszi
senior tag
-
Lejszi
senior tag
válasz Füge007 #2999 üzenetére
tudtam h vkitol megkapom höhö
az az igazsag hogy ez egy nagyon jo lehetoseg volt ez az auto es en eltem vele.
1,3-ért sikerult hozza jutnom
1,4 8V
dupla digit klima, multi kormany, sok sok extra minden szir szar van benneaz ilyen felszereltsegu auto 1,6-1,8 ért mennek. 2006 dec-i.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest