- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Audials Radiotracker 2018 Premium (még 1 hétig)
This is a 3-computer lifetime license, for noncommercial useIcecream Image Resizer Pro 2.08
WonderFox DVD Ripper Pro 12
Régebben használtam ezt is, a védett DVD-t is rippelte szépen. Ezt a verzoót nem próbáltam, de hátha nem rontották el.Játék:
Full Throttle Remastered [GOG]
Ismét lehetőség van bővíteni a GOG-könyvtáradat, ha rendelkezel a Steam-en ezekkel:
Age of Wonders III
I Have No Mouth, and I Must Scream
Oddworld: Abe's Oddysee
Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
Shadowrun Returns
Trine Enchanted Edition[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Mikemend
senior tag
Ma a Heise adventi kalendáriumában Magix Music Maker - 80's Edition van ingyen (bár úgy néz ki, németül, de ez nem olyan nagy gond, szerintem.)
[ Szerkesztve ]
-
GreenIT
tag
Azt direkt nem irtam be, mert ahhoz mar ismerni kell a hardver hatteret, csak hozzaertoknek ajanlott.
en csak egy tesztet szeretnek vegre lefuttatni a GDB-vel, ezert kellene egy kod, hogy par napot raszanjak, ugyan azt a torolt eszkozt kell hasznalnia, amit a tobbi cuccal mar kiprobaltattam. -
Golden9
addikt
Subnautica Nem tudom meddig.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Big Buck Hunter Arcade Csak VIP tagoknak.
[ Szeretkezve ]
-
C. s.
addikt
Skytopia Sonic Photo V1.26 Silver Edition Portable (még majdnem 29 órahosszáig)
Nem tudom, hogyan élhettem eddig nélküle! Egyébként régen volt valami hasonlóm, az a kerek-körkörös mintájú, egyszerű képekkel volt a legjobb.(#14959) Golden9:
Köszönöm szépen, nagyon jól néz ki! (Hogyan kapom meg a kulcsot?)
Acélfarkas:
Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
C. s.
addikt
válasz akaido #14967 üzenetére
Szia!
Nekem például arra, hogy egy kicsit idétlenkedjem vele, de ha valaki használ különféle hangeffekteket, annak hasznos lehet. A képet hanggá alakítja. Vannak benne előre konvertált hangok, de a gyári képek is használhatók. Ebből már ötletet is lehet meríteni, milyen képpel érdemes próbálkozni, hogy valami érdekes süljön ki belőle. Régebben csináltam valami ilyen programmal egy jó kis jelzőhangot, azóta is használgatom szükség esetén. Pl. SMS-hez is jó lehet, ami rövidebb.
-
isss
tag
Bitdefender Total Security 2019 6 hónap
Nekem újdonság a Bitdefendernél, hogy tud magyarul.. -
C. s.
addikt
Játék:
Mermaid Adventures: The Magic Pearl
promós link
állandó link
másik rész -
törölt tag
Avira Phantom VPN 6 hónapra[link]
-
Mikemend
senior tag
Csakszólok, hogy ma a Silkypix Developer Studio Pro 7 van teljes verzióban a CHIP naptárában (sajnos csak németül)! Az oldalon válaszd a Manuelle Installation-t!
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #14980 üzenetére
Itt egy angol nyelvű összefoglaló, mire való. Amúgy már a 9-es verziónál tartanak, de szerintem a 7-es is elég sokat tud...
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
Sins of a Solar Empire: Rebellion - Ismét.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Anno 1602 Standard Edition December 23-ig.
(#14984) C. s.- Bejelentkezés után a " Get it for free before 12 / 23" gombra kell kattintani.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz kenand #14988 üzenetére
Bevallom, nem próbáltam az angol trialt aktiválni, illetve mivel egy kódot kap mindenki (két mail címmel regisztráltam), így tényleg jó kérdés. Azt hittem, át lehet állítani belül a nyelvet, de sajnos nem. Különben a DXO is nagyon tuti, illetve én az ON1-et használom néha vagy az Affinity fotószerkesztőjét, szóval van alternatíva bőven, viszont ez meg Franzis, ami szintén nagyon erős fotóban, ráadásul ez a programja baromi drága, no meg ez a legnagyobb verzió ebből a termékből, szóval a német annyira nem zavart ezután
-
Mikemend
senior tag
A próbaváltozat nyelvi fájlja megvan, de sajnos nem mentem vele semmire, hiába a trükkös fejléc: közli, hogy invalid telepítés, amúgy meg különbözik a verziószám, tehát a trial meg sem eszi a giveaway kódot. Úgyhogy marad németül.
Ja, és most nézem, hogy ez a sima Developer Studio, nem a Pro.
De az angol manual megvan a trialból, szóval az alapján már el lehet indulni[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
Nem tudom, mennyire hekk vagy sem az angolosítás, de mégis megy így:
- felteszed az angol trialt és lemented a telepítési helyről a SILKYPIXStr.dat fájlt
- leszeded a trialt, felteszed a németet és beregisztrálod (ez fontos, hogy németül legyen meg!)
- a német SILKYPIXStr.dat fájlt átnevezed, a fejlécét (első 13 sor) kimásolod és lecseréled az angolban.
- az angol SILKYPIXStr.dat fájlt beteszed, program indít és megy angolul.Ja, és mégis Pro, csak a telepítő jelezte simának...
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Mikemend #14991 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy foglalkoztál vele, remélem ezért ne fednek meg minket. Korábban egy Face studio german promo változatot sikerült hasonlóan angolosítanom.
Ez a Franzis úgy látom profi fotóban, de sok cég termékét árulja a saját nevén, ez is egy japán szoftver.[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
Egy érdekes képbuheráló szoftver, a RipPix most ingyenesen beszerezhető a nyitólapi képről
-
fornettisuti
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
Geneshift [Steam]
Állítólag este 7-ig.[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Üdv!
Valami normális videószerkesztő program promókód nem lenne? Corel Videostudio pl?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs