Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbi
tag
válasz Slowman #4622 üzenetére
"Mert kb fél éve vettem akkor még 75k-ért eddig 95k volt, most meg már 125k"
Az nem sámli! Nincs egy éve, hogy 65 ért akarták újonnan az ember után vágni... Akkor is inkább egy 1,7 et kerestem... Node 120-onsok az -khm- elééég optimista ajánlat. De azért egy dologra jó: a DA*55/1,4 így nem tűnik olyan túlárazottnak. A másik pedig: ki venné meg egy sigma 50/1,4 el szemben, azonos áron?
-
hunbi
tag
"Már a legelső filmes 100/2,8 is ugyanaz volt optikailag mint a többi,
valószínű hogy ez is az lesz. Némi módosítás szokott lenni, de a felépítés
ugyanaz"Hát nem tudom honnan számítunk valamit "más"nak, úgy értem végülis mindegyik egy gyűjtőlencsére egyszerűsíthető "üvegdarab" ... De pl míg az A100/2,8 7 különálló elemből tevődik össze addig az FA 9 elem 8 csoportban, és állítólag ugyanezen elrendezés áttervezett variációja van a DFA100/2,8 ban ami a szóban forgó obiban is lesz -állítólag- Valmint az utóbbi DFA ban lekerekített rekeszlamellák lesznek.
Persze ettől még lehet, hogy a gyártási szórásból eredő különbség jelentősebb lesz mint a tervezésből fakadó...
-
hunbi
tag
Igazából ez a cumó arról szól, hogy a DFA 100 már kicsit kilóg a sorból, és nem nagyon vihetik a kevésbé masszív megjelenés miatt. Így aztán szexi ruciba húzzák kap valami wr cuccot a marketing miatt és máris más a csomag értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs