Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • skyli

    senior tag

    Lehet hogy holnap lesz flexem ^^

    viszont még kicsit bonyolult és kusza az egész xD anyum platinakártyára vesszük, féltesóm számát meg számhordozással (a sim az övé lesz). Ez eddig oké, lesz egy T-s Flexem, de én még telenoros vagyok.. :D Ezt is meg fogom oldani, mert már tervben van, hogy én is átmegyek Tmobilhoz, de a mostani Telenoros egyenlegemre véletlenül tegnap 10ezer forintot töltöttem fel :S (havi kb 1600 ft-nyi szokott fogyni... ebből 1000 a mobilnet). Most így fogalmam sincs mit csináljak vele. Lehetne elvileg vonatjegyet venni belőle (csak nekem pl nem kell :D)
    Írtam nekik, hátha visszautalják a pénzt és átváltoztatják a 10000es feltöltést 1500ft-osra. Ez kb mennyi idő lehet míg válaszolnak?

    Ha kifüggetlenítem egy 350Ft-os kóddal, akkor mennyire fog meglátszódni a garanciánál? Minden esetben ellenőrzik, hogy T függő legyen a teló? Na szóval ezért kicsit kusza :D
    azért 9100 ft-ot nem akarok csak úgy bebukni :S szerintem a számhordozást emiatt akkor nem holnap csinálom meg.. :) Remélem tényleg jó áron lesz így :)

Új hozzászólás Aktív témák