Hirdetés
Aktív témák
-
totoro
csendes tag
Most vennék egy Nikond d3100-at. A legolcsóbban úgy jönnék ki ha dupla kitet vennék 55-300 VR-el, és azt valakinek átadnám. Külön az 55-300 86 rugó, ha valakinek kell egy vadonat új, akkor társulhatnánk, és átadom neki 70-ért!
-
totoro
csendes tag
Segítsetek egy kicsit, D3100 ra ugye csak beépített fókuszmotoros obit lehet venni ha akarok autofókuszt. Ez nikonnál az AF-S jelzésű obik. Sigmánál jól sejtem hogy a HSM jelzésűek lesznek teljesen kompatibilisek? Tamronnál tudja valaki mivel jelölik a fókuszmotort?
-
totoro
csendes tag
Segítsetek egy kicsit, mert kezdek összekavarodni. Ha Tamron obit szeretnék venni a d3100-ra, akkor honnan tudom hogy van benne fókuszmotor, és mi jelzi a stabilizátort? Elvileg úgy tudtam, hogy USD, de ez csak elvileg, mert pl ebben is van fóksuzmotor, mégsincs ráírva semmi: Tamron SP AF 10-24 mm F/3.5-4.5 Di II , meg ebben is van:
http://www.edigital.hu/Teleobjektiv/Tamron_Nikon_70-300/F4-5.6_AF_LD_Di_Macro_12_objektiv-p26095.html -
totoro
csendes tag
Ma végre meglett a 3100-am. Az normális hogy a 18-55 ös kitobihoz nem adnak hátsó sapkát? Csak egy fehér műanyag kupak van rajta, ami egy vicc.
-
totoro
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek életképes megoldás makrózáshoz a Nikon AF-S 35mm f/1.8G + Raynox dcr-250?
-
totoro
csendes tag
Régóta nézegetek Macro obit, de a D3100-am miatt egy belső fókuszmotoros lenne az igazi.
Eddig úgy tudtam hogy ez a Tamron nem létezik ilyen verzióban:
http://www.220volt.hu/Tamron+AF+90mm+f+2.8+Di+SP+Macro+Nikon+AF+motorral
Szerintetek elírták? -
totoro
csendes tag
Egy hete megvan a Tamron 90mm F2.8 Macro obim, és nagyon meg vagyok vele elégedve, ajánlom mindenkinek aki 100 mm körül keres makrót. Én e-bayről vettem olcsóért a fókuszmotoros verziót, bár motorral még nem is használtam
Pl. ilyet lőttem vele hétvégén: [link]
-
totoro
csendes tag
válasz TayRol #27702 üzenetére
Használt volt, és 80 körül jött ki. Kis kockázat volt benne, de kellemesen csalódtam, makulátlan állapotú, mintha új lenne. Sokat filóztam hogy mi legyen, de a stabis 105 ös Nikon és Sigma horror áron van, és a tesztek alapján stabi nélkül ez is kb. azt tudja mint azok. Vehettem volna 105-ös használt sigmát kb. ugyanennyiért, de döntött az hogy ebben van fókuszmotor.
-
totoro
csendes tag
válasz h1ght3chzor #27707 üzenetére
Sajnos nem volt több. Nagyon kevés eladó van, figyelni kell folyamatosan. Az új hongkongból 300 euró, ami nincs 90 ezer Ft. Ha meg tudod valahogy oldani hogy a vámot elkerüld megéri, ha nem akkor ki kell várni.
-
totoro
csendes tag
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok - kicsit off is - de talán valaki tud okosat mondani:
Főleg természetfotókat készítek, a gyakorlatban ez általában azt jelenti, hogy kerékpárral elmegyek a kiszemelt helyre, majd rövidebb hosszabb gyalogos túra során fényképezek. Eddig egyszerűen nem találtam normális fotós hátizsákot, ami kiszolgálna. Nem kérek sokat, annyit hogy férjen el benne az innivalóm, pár szendvics és kacat, plusz gép 2-3 obival, legyen a hátfala bordázott mint a normális hátizsákoknak, hogy ne izzadjam át az egészet, plusz legyen lehetőség felfogatni rá egy nem két dekás állványt állványfejestől.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- Kompakt vízhűtés
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm