Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gigabyte alaplap topik
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
Aktív témák
-
pH03N1xM
tag
válasz Throme #14971 üzenetére
Hja, osztom, hogy kezdesnek optimalis a D5000. Abszolut nem erdekelt az ara, de elso latasra raugrottam, mivel elotte coolpix 5400am volt, es imadtam a kihajthato kijelzojet (gyakran fotoztam olyan helyen, ahova en nem fertem oda, csak a gep). Mas kerdes, hogy D5000en alig hasznalom mar ki ezt, de ez volt az a pici, ami miatt raugrottam Legjobban a time-elapse direkt video rogzitese hianyzik, igaz latom h. sorozatkepet tud (pont most lapoztam bele a doksijaba, heh, mar lassan fel eve megvan, de ezt nem tudtam - nu, majd kiproba. A legjobban amit birok benne, hogy atlagos hasznalattal 1200-1300 kepet tudok egy akksival csinalni, az eddig mindig elegseges volt. D7000 egyelore nem fog meg, majd 5-6 ev mulva valtok az akkori hasonkategoriara, a regi coolpixet is nyuztam vagy 8 evig.
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
-
pH03N1xM
tag
En is detto ezt tapasztaltam az alapvakuval, szinten 18-105-os obival vettem a gepet, ami szerintem altalanos celra jol hasznalhato (mondjuk 18on mondjuk finoman h. eros kozepes kepeket csinal max).
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
pH03N1xM
tag
válasz Throme #14997 üzenetére
Nalam ez a recseges nincs meg, bizta idegbajt kaptam volna tole (azert a jo oreg coolpix 5400 magnezium haza utan ez a muanyag nem kis csalodas Mas kerdes h. a fogasa detto egyforma sz*r mindkettonek
-
-
pH03N1xM
tag
válasz Degeczi #15041 üzenetére
Mas kerdes, hogy a sandisk ultra II kartyak uszkve 2x annyiba kerulnek, mint a hasonszoru parameterrel biro egyebek, szoval ugyanazt a kinai szemetet probaljak 2x aron eladni, es sikerul is. (ezt hivjak ugyes marketingnek, mivel berakjak a teszteknel az o class4nek nevezett kartyaikat a tobbi class4 koze, es sz*rraverik a mezonyt, mas dolog az ar/teljesitmeny c. mutatvany)
-
pH03N1xM
tag
válasz Degeczi #15044 üzenetére
Szerintem ilyen kategoriaban senki se vesz 4/8GBos kartyat mar (nekem is a regi ceges kompakt szemetbol volt a 4GBos Kingston probara), 16GBos meretben majd 2x annyiba a Sandisk Class4nek hirdetett UltraIIje, mint jopar gyarto class10-es kartyaja. Nem vagyok meggyozodve a Sandisk hudenagy minosegi diffjerol, de mindenki maga donti el, hogy miben hisz. Speciel az ar abszolut nem dominans szamomra ilyen jatekszer vasarlasanal, de semmivel se gondolom jobbnak a sandisket, mint a tobbit. A kezikonyvben levo lista pedig szinten a marketing resze, gondolom nem ok nelkul azok a cegek kerultek a listaba. Akkor hinnek el barmit, ha oda lenne irva, hogy ez meg az meg emez nem mukodik.
-
pH03N1xM
tag
válasz hemaka #15045 üzenetére
Hiba barhol lehet, nekem nagyonsokfele kartyam volt, ill. ugyfelkoromben is, de kartyahibat soha nem lattam, mechanikai serulest leszamitva. (pedig tenyleg volt mindenfele vidam cucc, hamis kingstontol kezdve adatan, toshiban at a lent emlitettekig minden)
Nu, legyen akkor kicsit ontopic is: okos kepkatalogus programra van tippje valakinek? kb. 100e keprol lenne szo, thumbnail generalas es kategorizalas kene elsodlegesen, keresni datum es kategoria ill. targyszo alapjan. Hw kornyezet mezei win7, kepek kizarolag HDD-n.
-
-
pH03N1xM
tag
válasz hemaka #15547 üzenetére
Hasonlo volt nalam is: Canon PowerShot Pro70-el kezdtem meg 11 eve, ami egy vidam darab volt akkor (de lehetett vele jo kepet is csinalni, nagy kuzdelmek aran , utana egy Nikon Coolpix 5400asom volt (2004-tol), itt kapasbol beleszerettem a kihajthato kijelzobe es a Nikon kek szineibe. Ezzel boldogan fotoztam kb. 90000 kepet (1x beazott, es mar Nikon Hungary 108e hufert akarta javittatni, akkor lottem hozza ebayrol egy donort, es kiderult h. csak a bekapcsolo gomb ment tonkre...), es iden kerult nyugdijba, D5000 valtaskor.
-
pH03N1xM
tag
Teljesen veletlenul probaltam meg nagyobb es karcos muanyag feluleten (plexi), a rendes autoknal hasznalt polirozo pasztat es a hozza valo gepet (cirka 100k huf) es tokeletes lett. Mas kerdes, hogy LCDnel le kene venned a muanyagot elobb, mivel a gep feje kb. az egesz fenykepezot felpolirozna (ez az eredmeny nem osszehasonlithato a displex/xerapol es tarsai fele kezi polirozasi probalkozassal - mert az valoban csak probalkozas)
-
pH03N1xM
tag
Aprobb karcokhoz jo a displex/szerapol, de melyebb karcnal en semmi diffet se lattam, sot egesz pontosan jobban lattam a mely karcokat, mivel a piciket eltuntette korulotte... Rendes polirgeppel gyakorlatilag a brutalis meretu karcok kivetelevel minden eltunt. (de azt csak olyan csinalja, aki latott mar ilyen gepet, mert ellenkezo esetben hologramos lesz az eredmeny)
-
pH03N1xM
tag
Csak nagyon vekony karcokra jo, szoval ha vastagabb, akkor bizony csak komoly eszkozzel polirozhato. (a pasztat is nagyon erosen kell polirozni egyebkent, lcd felett nem biztos, hogy mernem olyan vadul)
-
pH03N1xM
tag
-
pH03N1xM
tag
válasz t_a_m_a_s #16450 üzenetére
Pont igy vagyok en is: 18-105 fent a gepen, 35 f/1.8 mindig nalam mellette, 70-300 pedig, nah, csak akkor ha rohadtul unom magam v. direkt olyan cellal kell, de akkor csak az van nalam (pont tegnap csomagoltam el a 70-300at, szerintem par honapig elo se veszem ujra).
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Így készül egy Earfun headset
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest