Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
forceberg
veterán
válasz randomhaver #33567 üzenetére
A célra a 70-300VR árából talán jobb vétel lenne pl. egy Sigma 70-200 F/2,8 EX HSM.
Ha mozdulatokat akarsz kimerevíteni, akkor a VR helyett a fényerő kell inkább.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Kleroo
veterán
Forceberghez csatlakozva, a fényerő többet ér.
Az én D90+70-200 Sigmám pont elég volt anno egy szörnyen gyérül(este,a lámpák kb 1/3-a égett,nagyon nagy volt a belmagasság) kivilágított csarnokban. Ennél csak jobban kivilágított helyek szoktak lenni.
A magas ISO-ra érdemes lenne a D90-el spórolni,és a maradékból venni egy frankó kis Sigma 70-200at(akár a macro-t ha belefér), és mondjuk egy 50-es 1.8-at. A D7k-nak magas ISO-n nincs akkor előnye. A 100k-t jobb obira érdemes szerintem költeni. Persze 6 fps-t tud,és elvileg komolyabb AF-e van, de én mégis inkább obit vennék előbb abból a pízbőlDe hogy bedobjak egy "durvább" alternatívát is: A D700 pokolian odaver szinte bármit sportfotózásra. Ultrabrutál AF, ISO,Sorozat, DOF
Egyébként a 70-300VR is nagyon jó kis obi. De csarnokban nem a legjobb.
Zolom89:
Gratula: Én is a Scott Kelby könyveket ajánlanám elsőként. Nagyon jó stílusú könyv, elegendő tudást össze lehet szedni az induláshoz. Persze a Natgeo is király,de az már másabb stílus,és rengeteg könyvük van.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
szeva000
addikt
Szintén egy fényerős obit javasolnék.
Én is vettem egy Sigma 70-200mm f/2,8 APO EX DG Macro HSM-et és egy 50 f1.8-at.Heteket agyaltam egy D700 vázon én is....Így jóval olcsóbban megúszod még mindig és lesz egy jó 70-200-ad
Igaz,ma néztem D700 ISO4000-en lőtt képeket.....huuuuh...igaz már szűrve voltak,de brutál jó[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Sigma 85 1.4 DG DN Art Sony-E Objektív. 3év Garanciával
- AlzaPower USB Battery Charger AP450B ÚJ FÉL ÁR!!!
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) szűrő' eladó
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Nisi V5 Pro 100mm Filter Kit Holder with CPL & Adapter készlet eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest