- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Hol lehetne élőben megnézni, hogy milyen az Asus eee PC kékben? Nem merem megrendelni, mert félek, hogy bazári. (Az asszonynak lenne, szóval ezért színes.)
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
A következő igények alapján melyik netbookokat ajánljátok?
Minimum 10 colos kijelző, ha lehetséges HD felbontású LED-es.
Főleg netezésre, melóra lenne,de jó lenne ha futna rajta a 720p-s film,esetleg a fll hd-s is.
HDMI kimenet nem hátrány,de végüls is az megoldható egy átalakítóval.
Akksi idő fontos, jó lenne ha egy 6-7 órát bírna, mert filmnézésnél akkor még meg lenne a 4-5 óra üzemidő.
Játszani nem játszok.
1,3 megapixeles webkamera fontos, skype miatt.5-6 megás fotók nézegetése akadás mentesen,ne a hajam tépkedjem.
Amiket néztem az a Dell 1012, Toshiba nb300, Lenovo.
Azt nem tudom, hogy miért drágább lényegesen a Toshiba NB200 az NB 300-nál? Az NB300 az nem újabb és jobb? Külsőre nekem a Dell 1012 tetszene, mert gyönyörű színekben lehet kapni.
Véleményeket és segítséget várok. -
dannynet
tag
Üdvözlet,
csatlakoztam a netbook tulajdonosok táborához egy Gigabyte T1028X-el [link].
-
Goldmen75
őstag
Dell 1012!!! Hd lejátszás ,amiben hardware-s chip segít!!! 3150-es VGA, ami szintén erősebb az eddigieknél! Hd ready felbontás! 9,5 óra üzemidő max!! Könnyen cserélhető ram s hdd! 92% billentyűméret az eredetihez kképest, tehát kényelmes dolgozni vele!Szép külső s színek! Stb...
-
rumos14
nagyúr
urak,
egy netbook-ot tervezek venni, használtan, 50-55k magasságában. mit ajánlotok?
szempontok:
-HDD-s legyen, 60gb már elég
-Atom 1.6-os prockó tökéletes
-9"-es kijelző (10 már túl nagy? asszem), 1024*600
-relatíve normális keyboard, lehetőleg a home, end, pgup gombok ne 4 gombkombinációval legyenek elérhetők
-megbízható, halk, kicsi, könnyű (1kg körül), stb.
-4 cellás akksi (ne 3)
-lehetőleg ne fényes, ujjlenyomatgyűjtó legyen a ház
bármelyik szóba jöhet: Asus, MSI, Acer, Lenovo, Dell, HP, Toshiba -
-
xedos
addikt
Ezt láttátok már?
DEll Vostro V13"
[link][ Szerkesztve ]
-
-
upszilon
őstag
Nézd, azért írtam, hogy akinek három anyja van, mert vélhetően az még egy fiatal, akinek a szeme ezért talán még jó. Annak szerintem megfelelő lehet, de gondolom, annak sem kényelmes. Szerintem még a 12"-on sem kényelmes az1366, de a 10"-on számomra használhatatlan lenne az biztos.
-
veterán
válasz Goldmen75 #7423 üzenetére
Nekem is pont ez a bajom. Ami laposokat eddig használtam, mind nagy felbontású volt és ezen nem is változtatok. 15"-on szerintem elég illúzióromboló, amikor egy bivaly gépen 1366 a legnagyobb felbontás. Főleg fejlesztéshez elég gáz, ha minden 3. sor után görgetni kell.
-
Magnum_
nagyúr
tudom off, de mi is az a progi, ami a HDD állapotát nézni, hogy nem bad sectoros e vagy valami? ma megyek este (elvileg) venni egy T30-at.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz upszilon #7429 üzenetére
pár éves kocka 12-14"os notik 1024es felbontással az igazi csemege neked. ha ez a T30 nem tesoméknak kellene, és lenne fölös lovém, el is gondolkoztam volna rajta magamnak, pót notinak
Köszi Goldmen!
Stevve: nem nagyon szoktam használtan notit venni, valami tipp esetleg, hogy még mit nézzek meg?
jaja szombatig zúzatnám is.utána átadom a tulajának az ellenérték fejében[ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
válasz Magnum_ #7431 üzenetére
"pár éves kocka 12-14"os notik 1024es felbontással az igazi csemege neked."
...hát-bizony, egy 4:3-as, 1280-as képernyő mondjuk 14"-on valóban ideális lenne. Ez az egész 16:9es (vagy 16:10-es?) formátum a filmnézés miatt egy idétlenség, de ez már úgynéz ki sokáig ígymarad...
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Ezeket néztem, az egyik már biztos N450-es proci, 1gb ram, de könnyű mindkettőt RAM-al bővíteni (asszem a sony-nál sem kell előről a bill. alól nekimenni, samunál meg tuti, h alul csak egy csavar + fedőlap takarja a memót), 250gb körüli vinyók.
HP 5101-et nem nagyon kapni itthon...Samsung N210-be szerettem bele, edigital-nál 115k
- különálló billentyűk
- 1024x768-ra variálható felbontás (és még feljebb is, de nem lesz éles a kép, mert nem natív)
- 8-11 óra üzemidő úgy, hogy az akksi csak egy kicsit áll ki alul (hányok a bumszli "támaszték" akksiktól), lehetőség h az akksi időtartamát növelendő 80% körülire töltés
- adnak hozzá kis tokot és szép maga a desing is, van feketében + fehérben
- csak 1 év gari :/ ehh
- usb töltés kikapcsolt állapotban, telónál + mp3 lejátszónál néha jól jöhet
- tapasztalatok alapján halk és hűvös!
- samu noti? háááthivatalos magyar oldal
edigital
youtube ces bemutatóViszont itt az új Sony Vaio VPC-W21M1EW/W(hite)(nem tudom ez a "zöld" netbook-e de mindegy), edigital, 120k
- nagyfelbontású kijelző
- szintén különálló billentyűk
- Sony & 2 év gari, szép, fehér meg barna létezik
- elvileg csak 3 cellás, ami hurka üzemidőt tud, 3 ó körül gondolom ha meg 6 cellással jön akkor áll ki alul az a sz@r
- vaio táska + egér k.va drága hozzáhivatalos magyar oldal
edigital
youtube teszt[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Goldmen75
őstag
válasz upszilon #7432 üzenetére
Ez tuti nem fog változni! mert nem a filmek miatt lett az kitalálva hanem az emberi szem nem csőlátó, hanem minél szélesebb a kép annál kényelmesebb a szemnek, arról nem is bezélve, ha az ember nem jáccik meg movie, akkor munkára sokkal ideálisabb, mert több minden fér az asztalon stb stb...
-
veterán
válasz Magnum_ #7431 üzenetére
Én nagyjából ezeket szoktam:
Elsődleges, hogy az van-e benne, amit mondanak
Megkeresni a product niumbert és ellenőrizni a Lenovo oldalán.
Oprendszer elindít (új telepít) - pixelhiba, repedés, karc nicns-e a kijelzőn
Tesztek: Akksi lemerítése, HDD tune, Hőmérséklet monitorozása, CPU nyúzása... ami épp jön.
EmThor:
Jók ezek a Samuk is, a PH! oldalán is fel-fel tűnnek. Persze a Sony Vaio-ról sem kell nagyon sokat mondani: jó. (mondjuk nekem a fehér és a számítógép nem jön össze)[ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
válasz Goldmen75 #7434 üzenetére
Az emberi szem pontlátó. A perifériális látás emiatt közel kör jellegű. Az a duma amire hivatkozol, egy köztudott mókusvakítás.
A széles képernyőnek kétségkívűl van haszna, de mivel függőlegesen meg hozzátársul a kis terjedelem, állíndóan szkrollozni kell. Tapasztalatom szerint ez így sokkal nyűgösebb dolog.Nem kellene mindig bevenni a gyártók múkusvakító dumáját. A saját tapasztalatomat előbbre tartom minden másnál. Mottó: " Ha mindig mások agyával gondolkodsz, a sajátodat akár meg is sütheted."
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
HP 5101-et nem nagyon kapni itthon... hádehogynem
-
magorov
csendes tag
Üdv mindenki!
Szeretnék egy ilyen ládát vételezni, de nem nagyon tudom melyik gyártó CPU stbstb
A szemem nagyon jó ,nem zavarnak a kis betűk, de szeretnék filmezni is rajta (csak avi, semmi dvd vagy ilyesmi) és néha néha külső meghajtóval dvdt is írnék..de azzal riogatnak a mediamarktban pl hogy ezekkel azt nem lehet..találtam egy ilyen gépet is, szeretnék egy véleményt róla
Hp Mini 5101 2GB ram 250 Gb vinyó stb..WXGA, intel 950m vga stb..2 év gari..Előre is köszönöm a segítséget!
-
upszilon
őstag
válasz magorov #7446 üzenetére
Nyugodj meg, lehet írni külső DVD-íróval velük. Ami a melyiket illetei, én azt mondom, hogy már csak az új Pine Trailos csipszettel készülteket szabad megvenni. Kb fele az áramfogyasztásuk és most minden gyártócég kirukkolt a saját modelljeivel. Most kezdenek ideérni hozzánk, és elsőre még picit drágák, de mint tudjuk, minden csoda csak három napig tart. Szóval szerintem még várj egy picit, aztán hajrá!
Nekem most a Samsung új modelljei tetszenek, de ne hallgass rám, mert én nem akarok egyenlőre még vásárolni. (Megvárom a március végét.)
-
gabor977
csendes tag
Melyik boltban érdemes netbookot vásárolni?
Új, bontatlant szeretnék, jó áron, és olyan ügyfélszolgálatot, ahonnan nem hajtanak el, ha cseréltetni, garanciális javíttatni szeretném a ketyerét.Továbbá netbook választásban is kérném a segítségeteket. Amilyet szeretnék:
1024x600-as felbontás elég
10 colos
lehetőleg 2 év garis
hosszú akksiidős legyen
fontos, hogy könnyedén bővíteni tudjam 1-ről 2 GB-ra a memóriát garivesztés nélkül! - ez talán a legfontosabb kritérium!
legyen benne blútúsz
lehetőleg 3 USB - ez is fontos!
és lehetőleg legyen 100k alatt
lehetőleg megbízható márka legyen
esetleg lehetne benne többujjas tapipad
és adhatnának hozzá win7-et is... bár ez sem feltétel.Plíz help mí.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS Plus 9320 UHD 4K+ Touch i7-1260P 12mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Macbook Pro Retina 15" i7/16GB/1TB 2014 Mid
- 2 db hibás hiánytalan laptop (i3-as és Core2) 4ezer ft
- HP 8470W I7-3740QM/16gb/512gb/M2000 Gyári töltő/Jó akkumulátor
- Érkezés altatt . ASUS ROG Strix G16 G614JU-N3092 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest