Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Milyen videókártyát?
- [Re:] ASUS ROG Strix RTX 3060 Gaming OC: Ampere a kispályán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple notebookok
- [Re:] RTX 3060 Ti: új népkártya születik?
Hozzászólok Aktív témák
-
villamos
őstag
Még mindig a hangkártya zajossága a téma. Megpróbáltam drivert frissíteni, fel is pakolt ezt - azt, de semmiféle javulás nem tapasztalható. A zaj nagyon zavaró, főleg ha valamilyen halkabb, ''elszállós'' zenét szeretnék hallgatni, mert megy a muzsik, és alatta ssss...szszszsz... szóval totál olyan, mintha egy ócska, zajos magnószalagról hallgatnám...
Már ott tartok, hogy belepakolok egy ősállat SB128-at, aztán lesz, ami lesz...muszáj... muszáj.. muszáj...
-
villamos
őstag
Ha visszaviszem, akkor egy ugyanilyen lapot kapok helyette, ammeg lehet hogy nem fog szörcsögni, de a ventije ugyanúgy csapágyas lesz 2hét múlva.
Bár mostanába csendesebb, mióta uszkve 3hete megállás nékül megy a gép éjjel-nappal...
muszáj... muszáj.. muszáj...
-
mizol
tag
válasz
villamos #609 üzenetére
A vetijéhez javaslok egy Zalman Fm-t. Én a lappal együtt vettem, nem bántam meg. Kb 4200-n pörög (35-36C az NB), és így már nem nagyon van hangja, illetve a többi elnyomja
De tudok egy olyan srácot is, aki lehúzta, amikor elkezdett zúgni, azóta úgy használja, heti 6 napot folyamatos üzemben...''Csak a változás állandó.'' /Arthur Schopenhauer/
-
Balázzs
senior tag
válasz
Winner_hun #613 üzenetére
Itt ph-n volt teszt még az elején, de nem msi lappal és ott meghalt a lap, csak ezért írtam. Jobb félni, mint megijedni.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Winner_hun #616 üzenetére
-
Robi_73
őstag
-
Robi_73
őstag
válasz
Winner_hun #620 üzenetére
Szerintem tuti.
Szerk: Igen általában a fetek mellett helyezkedik el, egy hőmérő dióda. Csak fentebb írták, hogy az nb hőmérséklete ennyi, már pedig ez nem a nForce hőmérséklete, mert az jóval melegebb. Mindenki a nForce4 melegedésével küzd. (gyártók)
[Szerkesztve]Robi73
-
Winner_hun
félisten
-
Robi_73
őstag
válasz
Winner_hun #623 üzenetére
Vagy a chipset környékén van a dióda. Általában minden lapnál ~40-60°C-os az nForce4. Én ezért gondolom. Most a DFI alaplap 34-36°C körül mozog, a chipset 40-44°C. Reggel óta megy a gép, ezek a min-max értékek.
[Szerkesztve]Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz
Winner_hun #625 üzenetére
A DFI-ben van, plusz olvass utánna és meglátod, hogy milyen hőfokon üzemel az nForce 4.
Robi73
-
villamos
őstag
Mindenesetre megállapítható hogy az Nf4 egy elhibázott fejlesztének tekinthető. Legalábis a hő tekintetében. A legrosszabb az elhelyezése talán, mivel sok esetben nem lehet rárakni nagy bordát, ami hatékonyabban hűtené, mivel útban lenne akkor a VGA-nak...
muszáj... muszáj.. muszáj...
-
Winner_hun
félisten
Valami nagyon nem okés itt a lapomon
Egyszerűen nincs hang és nem tok rájönni, hogy miért, csak úgy megszűnt
Viszont ha a line-in-re bekötöm a TV hangját, akkor azt simán hallom, viszont ha játszok vagy filmet nézek vagy zenét hallgatok, akkor semmi hang sem hallatszik. Mitől lehet ez?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Robi_73
őstag
-
-
Robi_73
őstag
válasz
Winner_hun #631 üzenetére
''Hát ez lol
''
Van úgy, hogy valami program is belenyúl a beállításokba. Esetleg nem telepítettél fel valamit. (pl:game,codec stb...)Robi73
-
Robi_73
őstag
-
Robi_73
őstag
válasz
Winner_hun #635 üzenetére
Tudom hogy már régebben megcsináltad, azt hittem most is a lappal játszol.
Látom volt egy kis GTX feeling, de megoldottad. Grat!
Robi73
-
Robi_73
őstag
-
Winner_hun
félisten
Segítség kéne. Hol tom megmérni, hogy a PCI-E port megkapja-e az 1,5 voltot?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
7Heads Drago
veterán
Csá skac!
Az én lapomon egy passziv Zalman Nb37k borda van!
Az én lapomon az nb-re 30-32 fokot irt ki az everest, de közben olyan meleg volt a borda hogy kéz nem nagyon állta!
Vettem egy venti szabályzot és kaptam hozzá hődiodát!
Na evvel mérve már hirül se 32 fokot mért hanem 55 fok, húzva meg még több!
Most felraktam egy 12-es ventit a ház oldalába és az nyom rá egy kis levegőt. Így az laplap 30 fokosnak méri, a hődioda pedig 44 foknak!
De majd lesz rá vizhütés!Kérlek mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok, király kell az országnak.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Winner_hun #640 üzenetére
Kinn a villanyórán nézd meg hogy többet pörög-e!
Szerintem ha tartósan húzni akarod elöször is le kell cseréni az NB fant, jaa és nekem egy hozzáértő gyerek azt mondta hogy a pci sebbeség állítástól többet ér nibitorral feszt emelni a videókarinak, és azt húzni egy jó hűtéssel!
[Szerkesztve]Kérlek mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok, király kell az országnak.
-
Robi_73
őstag
válasz
7Heads Drago #641 üzenetére
Szia!
Én is ezt mondtam, passzív hűtéssel nem ritka a 70°C sem.(nForce4)[link]
Robi73
-
7Heads Drago
veterán
Valamilyen összefügés van , de nem közvetlenül az Nb hőfokot mérheti!
De a gyári se jobb egy szemmel se, és még hangos is mint egy hajtómű!
Nekem az Aerogate II.-es mindkettőre 50 fok felletti értékeket mért és akkor inkább a zalman egy halk 12-es ventivel a ház oldalában!
[Szerkesztve]Kérlek mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok, király kell az országnak.
-
Winner_hun
félisten
válasz
7Heads Drago #641 üzenetére
Hűha
lehet nekem is kéne egy ilyen dióda
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
félisten
válasz
7Heads Drago #642 üzenetére
Már lecseréltem
A fesz meg másmiért kell, már megvan, hgoy hol kell mérni► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Winner_hun #646 üzenetére
Én egy thermaltake ventihez is kaptam egyet!
Azt csak igy kaphatsz valamihez pluszba!Kérlek mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok, király kell az országnak.
-
Winner_hun
félisten
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Winner_hun #649 üzenetére
2500 Ft volt a 12-es venti!
És elég halk és szabályozható!Kérlek mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok, király kell az országnak.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- [Re:] Alaposan felgyorsulhat a Starlink műholdas internethálózat
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Synology routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- [Re:] Poco X3 NFC - minden, ami kell
- [Re:] Hogyan válasszunk porszívót?
- Synology NAS
- [Re:] [matyi626:] Eladó 2 kártyás erőgép..
- További aktív témák...
- Új, Bontatlan, Hivatalos Magyarországi Playstation 5 (Lemezes 2 év Garancia) !
- GAMER PC! Intel i7-9700 / RTX 2070 Super / 16GB 3000MHz / 500GB NVMe / Seasonic 650W Gold!
- iPhone X 64GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN
- Vedd át akár ma Budapesten! Bontatlan PS5 eladó 2 év garival
- [ PlayStation 5 ] Azonnal átvehető új, bontatlan PS5 (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest