Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boxeralso

    csendes tag

    Végül egy MEIZU M3 lett az mp3 boltolás vége és nagyon, nagyon pozitív.
    szov. ajánlom mindenkinek. (azért még mindig kíváncsi lennék egy clipre…)

    egy cx300-al hajtom és tökély.
    Jól össze is hasonlítottam az iAudio 5-el és rájöttem hogy jobb. Nem kicsit. Dinamikusabb baszuss teljesebb hangzáskép. Valahogy az i5-nek gépi hangja van a meizuhoz képest, tompább basszusok, és valahogy nem oda illőek, a magas hangok meg fájóbbak, élesebbek. nemtom de most ki is szerettem a cowonból ezzel a kis tesztel. Egyetlen pontot tudok a javára felmutatni és az alapzaj ami a meizunál folyamatos de félre ne értsétek egyáltalán nem zavaró mert csak nagyon odafigyelve lehet hallani és ilyen szempontból megintcsak üti az i5-öt ha arra gondolok hogy az i5 számváltásnál idegesítő zajokat küld (így bekapcsoláskor is) bár igaz ami igaz, neki nincs folyamatos alapzaja, viszont nem is annyira teljes a hangzáskép. Ez akár az is lehet hogy szűrték azt a tartományt ahol zajol.

    Nemsoká még összehasonlítom egy D2-vel, de kétlem hogy sokkal jobblenne, mert az i5-öt már hasonlítottam d2-vel és alig-alig térnek el.

    mod: ez a teszt csak a cx300ra korlátozódik. nagyfülessel, vagy másmilyennel, lehet hogy jobb a cowon. (bár nekem erösítőre dugva is jobban tetszett a meizu

    [ Szerkesztve ]

    SONY STR-DA1200ES; Bartfay Audio TQWT3; Sennheiser HD 555

Új hozzászólás Aktív témák