-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani-wan
tag
válasz #35438080 #11185 üzenetére
Üdv
Én is szenvedek a telóval, már a sokadik verziót cserélem le, mert a legutóbbi MUI is kezdett szétesni és borzalmas kevés ideig bírta az aksi használat nélkül is.
Eddig volt fenn CM10, CM11, Wajk Mui 3.1. Majd visszaraktam a gyári 2.2-őt.
Most látom hogy van ez amit javasoltál, de nem igazán vágom azt a mit írnak. Igazán nem értek ehhez az egészhez de ha jól le van írva simán megcsinálom. Hát most lenne pár kérdésem.
Konkrétan:1. Minden Defy és Defy+ esetén: másold a Nothing But Speed 1.0 Nandroid backup mappát az SD kártyád /clockworkmod/backup mappájába
Namár most, ami nekem megvan, ami ugye letölthető az alsó linken, az a Nothing But Speed 1.0 mappa és semmi más. Olyan nincs hogy Nandroid back up mappa.
Azt hol a túróban találom? Ha kell egyáltalán. Mert sok értelmét nem látom bármiféle backup mappának. Szerintem itt a a Nothing But Speed 1.0 mappára gondolhatott, de inkább megkérdezem tőled, te már csináltad.
És ha megvan akkor az SD kártyán ehhez muszáj létrehoznom egy /clockworkmod/backup mappát? Nekem nem tűnik szükségesnek, de tudja a csuda. Vannak furább dolgok is. Inkább megkérdezem.3. Froyo kerneles zöld lencsés Defy esetén: másold az "MS2Ginger-Greenbread.zip"-et az SD kártyád gyökerébe
Persze, de az nincs benne a Nothing but speed mappában. Akkor honnan a túróból másolom én azt be? Töltsem le innen
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839
a legújabb fájlt? (MS2Ginger-5.1-2014-02-23-2nd-system-needs-2-ext4-sdcard-partitions.zip)
Mert az a MS2Ginger 3.0 amiről ír már nincs fönn, és a csuda se tudja hogy akkor az újjal is működik-e.Illetve lenne még két kérdésem:
ehhez GAPPS nem is kell?
ha ez a Ginger műkszik akkor milyen android verzióm lesz?A válaszokat előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz #35438080 #11185 üzenetére
Szia!
Ideiglenesen előkotortam a régi hű defy-met, mert kelleni fog egy 2. teló.
A telón vmi régi cm7 van és szaggat, mint állat. Amit linkeltél az 100%-ig stabil? Nekem igazából csak egy minél hosszabb aksiidős stock rom kéne. Ez jó lehet erre a célre?
Köszi szépen!
Üdv!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest