- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Logitech Z906
- Asztrofotózás
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Billentyűzet gondom van
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz Muki94 #14548 üzenetére
Voltaképpen nem fontos visszamenni az alapokig,de milyen romot szeretnél feltenni? Ha teljesen mást,akkor ments és utána FR is kell,össze ne zavarodjon a rendszered.Ha csak nightly-val frissítesz,akkor a wipe-ok elegendőek.
molbela...még egy kérdés: fogadni tudsz mms-t?Mert ha azt sem,akkor szerintem szolgáltatói szinten van gond,persze,csak abban az esetben,ha a beállítások megfelelnek a szolgáltató által előírtakkal.
Karcokra: már kitárgyalták a kollégák,hogy egyetlen homokszem,ha megfelelő nyomás éri,csodákra képes,márpedig ilyesmi a zsebben előfordulhat...az olló hegye lényegesen nagyobb felületen terheli az üveget.Hiába,a kvarc bizony k(v)arcol....
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz defygaben77 #14549 üzenetére
Én töröttem vettem a Defy-m. Megpróbáltam megkarcolni, egy olló éles hegyével, adtam neki rendesen, nem sajnáltam. Nem látszott meg rajta semmi, szerintem nagyon jól bírja. Bár zsebben biztos máshogy karcolódik, mert ott sokat van, és sokat mozog.
-
kano
nagyúr
válasz Muki94 #14555 üzenetére
Factory reset
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Muki94
aktív tag
válasz Lacopapi #14560 üzenetére
-szerkesztési időből kicsúsztam-
anno Pulse és Blade romokat naponta pakolgattam, módosítgattam, de azoknál valahogy dinamikusabban frissült a repertoár lehetőségekben.
köszönöm, remélem sikerrel járok!
apropó, tudsz ajánlani egy akku időben és stabilitásban is megfelelő romot? (ez a Quarx-féle rc1.5 egészen jó volt)[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Muki94 #14561 üzenetére
Ez nehéz kérdés...nagyon azon a véleményen vagyok,hogy nem csak felhasználó,de -bármilyen meglepő-,készülékfüggő is a dolog.Van akinek megy egy adott rom,van akinek akad,én magam is jártam így nemegyszer. Ha minden rendben,akkor stabil a Stable verzió,de nekem bevált a MIUI US,van aki a Wajk-féle romokra esküszik...akkuhasználatban a legjobb talán a Defy+ és a Liquidarc,na meg a stock romok,de ez utóbbiak némileg lassabbak a főzötteknél.( Defy+ sem főzött)...szóval a romválasztás nagyon is nehéz...sokféle van és nem lehet tudni a Te telód melyiket fogja szeretni...azt meg főleg nem,hogy Neked melyik jön be....nézelődj,rakosgass...próbálgass.
-
w333
félisten
válasz Muki94 #14561 üzenetére
Rakd fel a Wajkui 1.10.21 stabil verziót én is ezt használom és nagyon jó
Jah és a telefont csütörtök reggel huztam le a töltöről és most vagyok 16%Recovery:
Wipe cache partition
Wipe data/factory reset
Advanced menü > Wipe Dalvik Cache
Go Back
Install zip from sdcard
choose zip from sdcard > kiválasztod a romot és telepited
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Lacopapi
addikt
-
Muki94
aktív tag
Nem szeretnék a kérdésemmel vitát előidézni, csupán számomra ez új, hogy ELVILEG megegyező készüléken nem ugyanúgy fut az adott rom. Előző droidos telefonjaimnál ilyennel nem találkoztam, pedig volt, hogy több ismerőssel párhuzamosan próbálgattunk
-
Lacopapi
addikt
válasz Muki94 #14565 üzenetére
Ebben igazad kellene,hogy legyen,de ha visszaolvasol vagy háromszáz beírást,akkor rájössz,hogy ugyanazt a romot (az okokat nem látni tisztán),nem ugyanúgy tudjuk használni,sok esetben még akkor sem,ha minden egyezik a felrakáskor....gondolom,az ördög műve Persze,ezt a számkukacok nem hiszik el és bőszen "user error"-t kiabálnak,merthogy az egyszerűbb...csak egy példa : nekem a MIUI bármelyik verziója cirka öt nap után megbolondul és használhatatlanná válik...szerencse,hogy még kb.hárman hasonló dologról számoltak be,mert már-már bolondnak néztek itt és lehetetlennek vélték a dolgot.Ez van.Bármi igaz lehet és annak az ellenkezője is.
CM-el chab7 kollégának nincs gondja wifi ügyben,vagy tíz másiknak ugyanazzal a rommal van...ki érti ezt.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #14547 üzenetére
Lacopapi:
Elölhátul wipe után 1.11.4:
MINDEN működik rajta... Wifi, BT, rádió, GPS, mindkét fajta tether... ennyit próbáltam.
...hát nem tudom, hogy placebo-e, de ez most a Juwe script nélkül is fürgébbnek, folyamatosabbnak tűnik, mint az eddigiek... persze megint beleestem abba a csapdába, hogy flash előtt maceráltam a thresholdot 86-->70%... de most visszatettem, direkt.
Mindenesetre semmit se rontottak el, ami eddig működött, ez jó. Egyelőre marad (előzőt megint elraktam)
Szerk: 86%-kal is fürgébb... nem placebo.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Muki94
aktív tag
Előéletre hivatkozni érdekes, mert egy alapos user minden lehetséges tisztítást-törlést elvégez( én még a memória kártyát is formázni szoktam).
Lacopapi:
Blade időkből tudom, hogy kétféle ram modullal szerelték őket. Samsung és Hinyx.
Tapasztalataink szerint a hinyxek hajlamosabbak lassulásra, fagyásokra, de a két készülék közti eltérést programmal meg lehetett állapítani. Valószínűleg itt is hasonló lehet a probléma hátterében... memória címzés, vezérlő, sebesség-beli eltérések..
Konkrétan miben különbözik hardveresen a zöld és piros lencsés Defy? Azon túl, hogy más optika került bele? -
Lacopapi
addikt
válasz domerator #14568 üzenetére
Szuper! Placebo,vagy sem,ha rosszabb lenne,azt mindenképpen látod és mivel nem látod,megintcsak nem végeztek rossz munkát a fiúk. Megnyugtató,lehet,pár nap elteltével rápróbálok Köszönöm!
muki94..a két lencse közötti különbség technikai részét tzl kolléga szerintem készségesen elmagyarázza,nekem,mint felhasználónak annyi a bajom vele,hogy amit a pirosak fel tudnak tenni a telóra különösebb nehézség nélkül,azt én csak nehézkesen,ráadásul nem is olyan eredménnyel,mint ők.Lásd 720p felvétel...például.Röviden tán ennyi,emlegetett kollégának,ha van kedve,majd elmondja a miérteket,meg a hogyanokat,szó-mi szó,a zöld gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #14571 üzenetére
Szívesen!!
Ha próbálod, légyszi hallgass vele egy kis zenét... ez lehet, hogy már tényleg placebo, de mintha másképp szólna kissé ... részletesebb. Nagy merészség ilyet leírni, tudom, de csak hallhatok valamit, ha anno a Blade-nél is meghallottam, hogy másképp szól egy rom és utólag ki is derült, hogy a libaudio meg lett benne turbózva.
-
chab7
addikt
Az 51-es nightly-val olyat tapasztaltam, hogy ha erős fény felé teszem akkor az alsó gombok led-jei Defy+ szintre erősödnek.
Megijedtem hogy ez valami hiba, de ha eltakarom a sensort akkor visszagyengül Defy szintre
Nálatok is meg van ez a "feature"?Más: Csak nem találunk már egyik üzletben sem Defy-t a tesómnak. Muszáj lesz mást választani. Csak ez a hét áll rendelkezésre, és kell valami teló mert a régi Nokiája szarakodik. Holnap ráadásul pont Eger, BP körút lesz megint, szóval meg is lehetne venni.
Ötlet, hogy mi lehetne kb 50-60 között úgy hogy a Defy-ból indultunk ki? Tehát majd ugyanilyen tudás mellett, a megadott árban tippeket várnék. Jöhet privátba, hogy ne offoljuk szét a topicot.(#14566) Lacopapi : Ráadásul most nagyon úton vagyok, és bármerre járok, látta és használta a wifiket eddig. És még egy jó hétig nem is leszek otthon. Remélem minden wifit szeretni fog továbbra is. Mondjuk nálam semmi de semmi wifis app nincs fent. Csak a CM dolgait használom wifire (tether, kapcsolódás, akármi...)
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
Az autobrightness beállításoknál lehet állítani az alsó gombsor fényerejét is szintenként, mint a displayét... gondolom ez szabályozta nálad is.
Lacopapi:
egy szóval sem mondtam, hogy nem jól szólt, csak mintha változott volna kicsit, számomra pozitív irányba...
-
chab7
addikt
válasz domerator #14573 üzenetére
Lett piszkálva itt is:
44-es nightly
libaudio-msm7x30: aic3254: add missing break fix headset mic on app like Viber and Skype (issue 4462) (android_hardware_msm7k)Még ha nem is Defy-specifikusan, de változtattak benne. És ugye a miui a cm-ből építkezik.
(Jobban nem túrtam amúgy bele a changelogba, csak rákerestem a libaudio kifejezésre.)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
Hejjj... köszönöm!!!
Lehetséges, hogy a 44-es nightly cuccai benne vannak a 11.4 miui-us-ben? ... mármint időrendileg lehet?
Ha igen, akkor thx CM csapat!! ... nekem meg vállveregetés, hogy jó a fülem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Muki94 #14570 üzenetére
Van Bayer kameramodul, ez rávehető 720p videofelvételre, a SOC kameramodul nem. Más drivert használnak. A lencse színe nem jelzi 100%-osan, hogy milyen modul van benne, de a piros majdnem biztos, hogy Bayer, a zöld régebben szinte biztosan SOC volt, ma már vegyesebb. A Defy+-ban csak Bayer modul és gyárilag csak Bayer driver van, lencseszíntől függetlenül.
-
fa4hu
őstag
Próbáltam az 1.10.28-as WIUI alatt újrakalibrálni az aksimat, de többféle megoldás után is megmaradt az 5x-ről 4x-re való lépcsős töltöttségi esés. Esetleg van valakinek ötlete, mit lehet vele kezdeni?
-
vadaszg
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült valakinek életre kelteni a market-et a CM 7.1- alatt? Mert állandóan FC-zik, volt már clear data, felraktam a legújabb market-ot is, de semmi....
Köszönöm.
Gábor
-
natë
nagyúr
válasz YAS-dude #14587 üzenetére
Úgy kezeled/kezelitek, ahogy akarod/akarjátok.
Ha figyelmesebben olvasol, esetleg jobban megnézed a linket, nem ROM-ról, hanem launcherről van szó. Az hogy nekem mi a tuti nem jelenti azt, hogy neked, vagy másoknak is az. Nem is tudom ez hogy jön ide...
Ha akarod kipróbálod amit linkelek, ha nem akkor ignoráld a hsz-em. Egyszerű.Szerk: a közeljövőben nem fogok ROM-ról véleményt írni, sőt arról sem mit használok épp, elkerülendő az ezzel kapcsolatos konfrontációt. Mindenki azt használ amit akar, tanuljon, okuljon a saját bőrén.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Eddig sem ajánlottál,hanem véleményt mondtál (ahogyan írtam is),ezzel úgy gondolom,semmi gond nincsen,aki annyi mindent próbál,nagyobb a rálátása a dolgokra.Ezt azért ne titkold el továbbra se,kérlek Természetesen mindenki használja ha akarja,vagy jó neki,vagy nem,próba szerencse.
Egyébként éppen tegnap gondolkodtam launcher váltáson,úgyhogy jókor jöttek a linkek...a TW-ről amit írtál,az a sebességre is vonatkozik? Mert nekem most nagyon szalad a LP.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz Lacopapi #14593 üzenetére
Én a launchert elsősorban sebességben mérem, másodsorban az opciókon. Jelenleg a LP sebességét csak néhány egyéb társa közelíti meg:
- ADW EX : régóta nem frissül, kicsit lomhább, mint az LP
- Launcher 7 : nagyjából egál sebesség szempontjából a LP-val, de "réteg-launcher"
- Zeam : kikapcsolt wallpaper scrollal sebességben megközelíti, viszont widget scroll nincs benne
- TW : nagyjából megegyezik a sebessége a LP-val, jelenleg személyes kedvenc, jó skinek vannak hozzá
- Go Launcher : minimum LP sebesség (talán már gyorsabb is), viszont kicsit ráerőlteti az egyéb kiegészítőket a user-re. Valamiért nem kedvelem...
- Arc launcher : szép, gyors, de eléggé fapados.A 3D-s launchereket most nem említem, mivel teljesen más kategória, talán csak fölsorolásképpen a jobbak: Gaya, Regina, Claystone, SPB Shell és a hibrid MX Home.
Szerk: jellemzően a launcherek 90%-ának a halála a bekapcsolt wallpaper scroll. Kevés kezeli akadásmentesen. Ami durva, hogy a Gaya pl. a Live wallpapereket is akadásmentesen kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a tw launchernél az ics témát, hogy tudom ráerőszakolni?
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
mm89
őstag
naneee, csak nekem nem bírja az akksi??
bár tény: wifi, gps bekapcsolva van mindig.
Estére, ha nem nagyon piszkálom, akkor 40% körül van, de ha piszkálom akkor lemegy 15 köré (viszont onnan még vagy 1,5 óra játék mire kikapcsol!)
Múltkor csináltam azt ( az akkus cikket elolvasva), hogy este töltöttem fel és éjszakára nem hagytam rajta, így reggel valami 86 % on volt. Előtte próbáltam olyat, hogy reggel vettem le és nem raktam fel köv éjszakára, hanem majd másnap reggel, de már majdnem 10% on volt...
Szóval nem értem. Most majd kipróbálom, hogy kikapcsolom a wifit gps-t is, hogy az mennyit számít.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz #71562240 #14583 üzenetére
Tehát lehetséges, hogy egy zöldnek látszó lencse mögött egy Bayer modul van? Hogy lehet ezt kideríteni? (azon kívül, hogy feltolok egy defy+ romot és ha működik a kamera akkor bayer, ha nem akkor meg soc )
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest