- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negro
őstag
Nem veletlen vettem `99 vegen Matrox G400-at a Voodoo2 utan. V3 2000-et nem tartottam annyira jonak a 3000 dragabb volt es a 32bit hianya ugye. Matroxnal par jatekban a Bump Mapping... A Matroxnak volt akkoriban a legjobb kepminosege. V2 utan meg plane hatalmas ugras volt. Persze OpenGL-ben nem volt legjobb de Dx-ben szepen vitt mindent. A G400 kis tuningal es a MAX nagyon jo kartyak voltak. Utana V4 helyett, plane mivel vege a 3dfx-nek egy Gf2MX400-ra esett a valasztas. A V5 is csak neveben volt az mert gyak. egy V4 SLI volt egy lapon. Itt basztak el. V5-ben mar DDR es TnL kellett volna legyen. Illetve ha jol emlekszem a vesztukben az is lenyeges tenyezo volt, hogy a gyartast hazon belul akartak megoldani.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
-
KROK640
nagyúr
Nekem még volt dual GPU-s kártyám a HD3870X2 példányában. 2009-ben mikor ez még jó útnak tűnt, meg az SLI is eléggé toppon volt, akkor is fölösleges volt, pár játék profitált belőle csak, és a legritkább eset volt a dupla teljesítmény, sokszor ha hozott is valamit az is csak 10-30% extra volt, jó nagy fogyasztás árán.
" ez sajnos egy teljes tévút" - nem olyan sajnos ez. A francnak se lenne kedve minden VGA csere alkalmával rögtön 2-4-8db VGA-t venni a gépbe... pláne a mai VGA árak mellett.
Amit én sajnálok inkább az az, hogy a VGA-kon a RAMok (mint a normál RAM Modulok) nem cserélhetőek. Megveszed a kártyát mondjuk 4GB-val, később felbővíted 8-ra vagy 16-ra, pénztárcától és igényektől függően.
Vagy olyan alaplapra integrált VGA, ami tartalmaz (a lapon) 4-8GB dedikált memóriát is. (Erre volt is példa anno, az ASUSnak volt egy lapja amint egy Riva TNT volt integrálva saját 16MB SG RAMmal).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...