Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozek

    nagyúr

    válasz darvinya #12894 üzenetére

    "Amúgy M4 óta F1 nézése felér egy brutális altatóval."
    Technikai sportok alatt nem csak az F1-et értettem, az sajnos ilyen lett és erről legfőképp nem a sportcsatornák tehetnek. De mondom, ott vannak az Eurosport-on a téli sportok, amikor a SportTV ismétléseket ad agyba-főbe, mert nem tudja mivel kitölteni a műsoridejét. Amikor az NB I még náluk volt, akkor "öröm" volt nézni 28-szor a Paks-MTK "rangadót"... Meg a 10 évvel ezelőtti Real Madrid-Barcelona meccs se érdekel különösebben az El Classico előtt. Igaz, az El Classico se túlzottan. Na meg a SportTV "szakértői" a mágneses Várhidival az élen...

    "Kommentárok annyira elzsírosodtak, hogy a f…sság ömlik belőlük hibákkal."
    Erre meg csak azt tudom mondani, hogy csináld jobban. Senki nem akadályoz meg abban, hogy kommentátor legyél. Bár az biztos, hogy először nem F1-el kezdenél, de idővel felkapaszkodhatsz a ranglétrán. Amúgy a Lipcsei Betta meg a másik csaj a SportTV-n értelmesebb náluk? Szerintem nem. Hibázni mindenki hibázhat, volt már pár ilyen a SportTV-n is. Vagy említhetném a DigiSport-ot is, amikor a Juventus meccseket már inkább hang nélkül néztem, mert annyira ellene szurkolt mindig a kommentátor. Az M4-en legalább átrakhatom eredeti hangra, akár Te is nézhetnéd így az F1-et, akkor nem zavarnának a kommentátorok.

    (#12893) interstate76: A telefonos szolgáltató is változtat, még akkor is, ha nem kéred. Nem is olyan rég volt ez a mizéria, hogy nyilatkozni kellett, aztán szépen átpakoltak mindenkit drágább csomagokba... Egyébként meg lesz M4, Digisport1 és Eurosport1, tehát marad 3 a 4 helyett. Aki meg amúgy is szereti a sportot, az előfizetett az Aktív+ kiegészítő csomagra, így az eddigi 5 helyett 6 csatornát nézhet. Jó, az más kérdés, hogy a Sportklub-on max. az EBEL érdekes.

Új hozzászólás Aktív témák