Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeadBullet #32274 üzenetére
Az 5830 erősebb picit mint a 4890. Kevesebbet is eszik és tud DX11-et is. Ha belefér én az 5830-at venném inkább.
#nincsbennetarcsi
-
Hunork
veterán
válasz DeadBullet #32276 üzenetére
Nincs annyi különbség, sajna, sőt, inkább a 4890-é az előny. DX10-ig persze...cserébe áramfaló...
anandtech
hwcompare[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeadBullet #32276 üzenetére
Pár % csak nem olyan nagy. Ha nem kell a DX11 akkor bőven jó a 4890 is.
#nincsbennetarcsi
-
Hunork
veterán
válasz DeadBullet #32279 üzenetére
Szinte az összes játék elindul DX11 nélkül, ilyenkor nem lesznek elérhetőek bizonyos effektek számodra. Ha a játék készítők szakértők, akkor külön lesz is opció, hogy melyik Dx kell neked, és választhatsz.
Íme egy hivatalos szöveg:
"A DirectX 11 számos fejlesztést tartalmaz. Az új verzió még hatékonyabb, hogy kihasználhassa napjaink többmagos processzorait, és támogathassa a kifinomult árnyalás- és mintázatkezelést, például a mozaikolást. Az eredmény: minden korábbinál szebb 3-D animációk, életszerűbb és részletgazdagabb grafikák."Példának okáért: a Crysis 2-t játszottam Dx9 és Dx11 alatt is. nem mondom, tényleg szebb volt minden, de míg Dx9 alatt minden maxon volt, addig Dx11 alatt vissza kellett vennem. és nem hasaltam el amúgy a látványtól. Az igazi Dx11 élvezetéhez nem átlagos gép kell, meg átlagos Vga...sajnos...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Löncsi
őstag
válasz DeadBullet #32279 üzenetére
DirectX 11 kényes téma.
Vannak játékok amik építenek rá, ezáltal szebb illetve gyorsabb a megjelenítés (pl. BF3, Deus Ex, SR 3), de van ahol csak jobbágy-vakítás az egész. Ha van is differencia az marginális, egyedül BF3 alá érdemes ilyen kártyát rakni, az új megvilágítási rendszer miatt csak ilyen kártyákon fut kielégítően.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
HollyBoni
veterán
válasz DeadBullet #32326 üzenetére
Hmm,kíváncsi leszek rá!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz DeadBullet #36801 üzenetére
5850 árát szerintem elírtad.
-
DeadBullet
tag
válasz DeadBullet #36810 üzenetére
Tevedtem a masodik csak 4x-es.
Igy van ertelme a crossfire-nek?
Az 5850 megeri a fentebb irt kulonbozetet?
Kb mennyivel gyorsabb az 5850 a 4890-nel?Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
Sdi
addikt
válasz DeadBullet #36812 üzenetére
Én biztos nem vállalnám be a cross-t, nem tudom pontosan a teljesítménybeli különbséget / egyébként is erősen játékfüggő /, de a fogyasztása jóval több és mint írtam is, sokszor vannak kompatibilitási problémák vele, szóval szerintem fölösleges.
MMA87
A 6850-el sokkal jobban járnál, de sajna az sem számít hosszú távú megoldásnak.
zolee86
HD5770, HD6770, GTS450
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz DeadBullet #36817 üzenetére
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
zoleeno1
veterán
válasz DeadBullet #36817 üzenetére
8-10%-al lassabb összességében x4-el, mint ha x16 ha lenne a 2. slot is. Hogy ez neked megéri e/mennyit jelent, te tudod
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
DeadBullet
tag
válasz DeadBullet #36821 üzenetére
Valaki valaszolna kerem szepen az elozo hozzaszolasomra.
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
ZetorGumi
addikt
válasz DeadBullet #36854 üzenetére
[link]
Olvasd át a tesztet, nekem most nincs hozzá energiám.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
válasz DeadBullet #36856 üzenetére
Egálban vannak a kártyák. Talán a GTX, a fizika miatt, meg amiatt is, hogy kicsit halkabb ennek a hűtése (relatív vélemény)
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
DeadBullet
tag
válasz DeadBullet #36860 üzenetére
Egy kerdes. Miert latom azt a tesztekben, hogy a 4890 full hd-ig nagyon jol megy jobban megy mint a gtx275 , azutan felette 2560-ban a GTX 275 megelozi?
Anandtechnel eleg szepen vezet HD 4890 azon a felbontason amire kell foleg. 1680x1050 a felbontasa a haver monitorjanak.
Meg ahogy elnezzem a HD 4890 fogyaszt kevesebbet.
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
válasz DeadBullet #36862 üzenetére
Szk. Most olvasom, 1Gb-s. Akkor passz. Elfogy a szufla.
Én az nV-re szavazok.
Amugy fHD fölötti felbontáson fog játszani haverod? Kétlem, mert akkor nem ebben a kategóriában kellene neki VGA.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Alister71
nagyúr
válasz DeadBullet #36865 üzenetére
Én a 955 mellé egyértelműen a 4890-est venném. Bár tényleg elég egyforma a 2 vga, de ha AMD chipsetes lapban van a 955, akkor még egy jó érv a Radeon mellett.
Alister from Hell
-
csucsbicep
nagyúr
válasz DeadBullet #36867 üzenetére
Általában nem szokott gond lenni velük, de konkrétan milyen kártyáról van szó?
-
DeadBullet
tag
válasz DeadBullet #36869 üzenetére
Most indulok erte. Letesztelem ott a tulajnal.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest