- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
tjokai
senior tag
-
Sipi
addikt
Köszönöm, és Viktornak is!
Félig-meddig úgyis médiaPC-be megy, a CoD MW3 pedig talán elfut 1024x768-ban, bekapcsolt AA mellett ezen is.
A villanyon spórolt pénzen meg majd veszek egy jpbb procit.További kellemes eszmecserét a fórumlakóknak!
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
KaakukK16
aktív tag
Helosztok!
A hetekben összeállítok egy gépet xx összegben, a 2 kiszemelt a 7850 illetve a 7870 .
Ha a 7850 et veszem,akkor befér mellé egy számítógépház is vagy egy SSD.
Ha a 7870 et akkor a mostani gépemből szerzett pénzből veszek egy új házat/ssd-t!Megéri az a + 25-30K a 7870-ért? Nyilván a 7850-et ha felhúzom nagyjából megkapom a 7870 szintjét,de ha a 7870 et húzom,akkor egyértelműen az is pengébb lesz! A proci i5 2500k tehát valószínünek tartom,hogy kilennének hajta. A felbontás változó 1920x1080 illetve 1680x1050 a lényeg,hogy nagy különbség lenne a kettő közt,avagy sem?
-
Blue@X
senior tag
válasz KaakukK16 #37805 üzenetére
Ezt magadtól kell megkérdezned, ha van rá zsé, akkor legyen, ha nincs rá vagy máshol is helye lenne akkor ne. 25k-t szerintem nem ér meg az a plusz 10-20%, de ha pénzed mint a pelyva akkor legyen a 7870.
Erről beszélek, ha neked ez megéri (BF3, forrás):
[ Szerkesztve ]
-
GegeWarrior
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új VGA-t Ebbe a gépbe.(A régi öreg 9800 Gt-m helyett.
Olyan 40-45 ezret szeretnék rá költeni max.
Egy HD 7770-re gondoltam.Az a baj, hogy nem találok nvidia oldalon rendes alternatívát ennyiért.
Szerintetek?REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Izzé
őstag
válasz GegeWarrior #37808 üzenetére
Pedig elég nagy a választék! Monitorod felbontása?
-
lsc
nagyúr
válasz GegeWarrior #37808 üzenetére
Feleslegesen erős a gépedbe a 7770, vagy pontosabban a procid kevés lenne nem egy helyen. Inkább vegyél egy használt garos 5770-et meg egy ssd-t, azzal jobban jársz.
Az élet kegyetlen .
-
bibi55
tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni... Vettem egyik barátomtól egy VGA-t, Gigabyte HD6670 1GB DDR3, gyárilag overclocked. A konfig:
- AMD A6-3650
- Gigabyte A75M-S2V
- 4GB Kingmax DDR3
- Hipro 380wNa most, eddig a proci VGA-val nem volt semmi gond. Most hogy beleraktam a 6670-et, olyat csinál hogy játék közben (lehet az egy legegyszerűbb AudioSurf is), 2-3 perc után megáll a kép, a háttérben megy tovább, és egy fél perc múlva a kép is megindul... Ilyet nekem akkor csinált vga, mikor a régi 9500GT-met túlhúztam... Kevés lehet neki a PSU? Ha igen milyet PSU-t ajánlotok? Nem nagyon akarom magam nagy költségekbe verni, szeretném ilyen 6-7-8k-ból megúszni... Ötletek?
-
Viktor77
titán
válasz bibi55 #37822 üzenetére
Ó, elnézést, figyelmetlen voltam.
Elvileg a Llano IGP-je is ugyanazzal a Catalysttel működik, mint egy különálló VGA, max ha AMD procit használsz, akkor valami Fusion lesz a driverből. Nem hinném, hogy ez a gond, de egy driver uninstall-install gyors móka, megcsinálhatod.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
bibi55
tag
Esetleg másik pci-ex portban? Mert ugye 2 van... Befolyásolhat valamit?
-
herhi
tag
VTX gyártmányú HD6770-et "szabad" venni? nem ismerem ezt a gyártót
vagy ragaszkodjak a sapphire/asus vonalhoz? kicsit drágább... -
Lmh
őstag
Mért nem beszél senki az XFX-ről. Az is baromi olcsó és nem tudni róla semmit
pl XFX HD6850 csak 33.600ft![ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
-
Storms
őstag
üdv
Használtan ti mit vennétek 20-25k-ig, 1680*1050-re?
Nem sokat játszom így a fogyasztás is szempont.
Erre gondoltam:
Asus GTX550 Ti 1GB GDDR5 (1hó garral 21.5k)
Vagy vegyek GTS450-et több garral?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
-
bibi55
tag
válasz bibi55 #37825 üzenetére
Na, most láttam, hogy mikor elmegy és visszajön a kép, akkor kiírja hogy "Az AMD grafikus illesztőprogram nem válaszolt, majd helyreállt...". Újraraktam a windows-t, hátha valami azzal lehet, de így is ugyan azt csinálja. Legfrissebb driver van fent. És csak terhelés alatt csinálja... OCCT-vel leterheltem és egyből kijön a dolog. Én akkor is PSU-ra gondolok... Tippek?
-
Tibinho
tag
Hali
nvidia gt240 1GB 128 bit 8ezerért egy hónap garanciával mennyire éri meg szerintetek?I'm Gotham's reckoning.
-
-
Kingcold
aktív tag
Hello mindenki!
gondolkozom VGA vásárláson.. ami szóba jöhet az egy GTX680 vagy egy leendő 670 vagy Ti. kérdés, hogy az FX6100 es procim ki tudja e esetleg hajtani őket, tehát megérné e a beruházás?
[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
válasz GegeWarrior #37844 üzenetére
Gddr5 memóval szerelt GTS 450-t. Nagyon max 550ti-t, de a procid már a 450-hez is meg kell rángatnod.
Szerk: Most nézem, 720p-ben tolod akkor 3,3-3,4 GHz minimum kelleni fog, de inkább több, az 550ti 1280x720-ra meg teljesen felesleges!
[ Szerkesztve ]
-
BSR
csendes tag
válasz bibi55 #37838 üzenetére
Hamár driverekkel próbálkozol én adnék egy próbát a hivatalos drivernek is:
LINKRemélem jól lőttem be a leírásod alapján a kártyát. (A saját 5770-esemmel sűrűn futottam bele olyanokba, hogy a legújabb AMD driver nem igazán volt fullos a lelkivilágának)
Én sem hiszem, hogy a PSU lenne a gond. De ha tudsz kölcsönbe szerválni egy másik, erősebb tápot azzal is megér egyet tesztelni. Matematikai esély mindenre van
[ Szerkesztve ]
Végső megoldás: CTRL + ALT + Kisbalta
-
Kingcold
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest