-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mellov
csendes tag
válasz San398 #47892 üzenetére
Sziasztok!
A bátyám házába kéne egy megbízható, stabil router. A ház mostanra tele van wifi-vel komminukáló kütyükkel (denon hangcucc, xbox one, okostévé, stb). A jelenlegi router (fogalmam sincs milyen mostani), eléggé rossz minőségű. A net baromi lassú, és kicsit sem stabil. Olyan szerkezet kéne ami normálisan működik és ki tud szolgálni ennyi szerkezetet. Ti mit ajánlanátok? A árbeli határ szerintem 40-50 ezer körül lenne. Előre is köszönöm a segítséget.
-
mellov
csendes tag
válasz adika4444 #47894 üzenetére
Tudom hogy kevés az infó, de nem igazán tudok többet. Megkérdezhetem tőle, de ő sem egy nagy tech. zseni szóval nem hinném hogy több dolgot meg tudnék osztani veletek. Annyit tudok hogy iphone-k vannak csak a családban....arról is wifiznek...a denon hangcucc folyamatosan panaszkodik a wifi miatt, az új xbox is szórakozik a netkapcsolattal, laptop is megy azért sokszor és csiga. Na szóval lenne mit kiszolgálnia a cuccnak.
Anno mikor a denon-t vette a bátyám ajánlottak neki egy routert kb 40 ezer környékén, csak hát már nem emlékszik mi is volt az. Az ár ezért lett belőve így az ár.
Én még ezt nézegettem :
TP-LINK Archer C5 AC1200
-
mellov
csendes tag
válasz Gubek-Einste #47896 üzenetére
A nappali és az étkező lényegében egy légtér,az eszközök java része itt található. A ház teljes egészében fa ház...fal vastagságot nem tudok sajnos. Ja és még annyi hogy van egy beépített tetőtér is.
-
mellov
csendes tag
válasz Gubek-Einste #47898 üzenetére
És mi lenne az a modell ami nem csak nagyjából felelne meg a célnak hanem teljesen biztosan ? Talán még az is szempont lehet hogy a router beállítása/kezelése ne igényeljen nagy szakértelmet, felhasználóbarát legyen.
[ Szerkesztve ]
-
mellov
csendes tag
A bátyámnak úgy néz ki nem megfelelő amit ti ajánlottatok (hozzáteszem lövése sincs tényleg az egészről) , de kinézett magának egy szerinte tuti cuccot. Gondolom mert apple akkor már biztos szuper termékről van szó (irónia), de azért érdekelne a véleményetek, esetleg bárkinek van e tapasztalata....
Apple ME918Z/A Router
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest