Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryes

    nagyúr

    válasz Core2duo6600 #71730 üzenetére

    Helyén kell kezelni és kész. Például nálam le van korlátozva, hogy egyszerre csak 1 letöltés futhat, az is csak 1500Mb/s sebességgel. Pár perccel tovább tart egy linux disztró letöltése ;], cserébe letöltés közben (aztán később is) simán lehet samba megosztáson keresztül filmet nézni.
    A feltöltési sebesség és a peer-ek száma is korlátozva van, szóval felőlem mehetne akár az összes seed is egyszerre. Egy szóval sem mondtam, hogy helyettesíthet egy Bix központban elhelyezett dedikált seed szervert, de alkalmi használatra tökéletesen megfelel, és nem kell egy gépet éjjel-nappal üzemeltetni, hogy meglegyen a feltöltési arányom.

    4 évig használtam ezelőtt egy N14U-t, ugyanezekre a feladatokra (+ azon működött rendesen a dlna is). Ha nem gyengült volna el a wifi része, és nem telítődött volna a 2,4G sáv a házban a lakásom körül, nem is cseréltem volna le. Abban pedig 64M ram és 2magos, sokkal gyengébb proci volt, mégis megbirkózott a feladattal. Nem mondom, néha meg-megállt gondolkodni, és néha újra is kellett indítani. De annyira elégedett voltam vele, hogy emiatt vettem Asus routert.
    Mellesleg abban volt gyárilag beépített VPN szerver, az AC57U-ban pedig nincs...

    spgabor: nekem eddig egészen stabilnak tűnik a wifi minden itthoni kliensen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák