- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz Beni2360 #49339 üzenetére
Mi is ketten vagyunk, plusz a 1,5 éves lányunk.
De én a jelenlegi 42"rol amint úgy adódik 110"re fogok váltani.
Nekem egy 65"os tv már nagyon nagy lenne a falon.
De nem vagyunk egyformák mindenki másképp csinálja.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Ijk
nagyúr
válasz Beni2360 #49339 üzenetére
Azt arra írtam hogy 2 embernek minimum kell a 65", ha nagyobb az sosem baj, csak távolabb kell elhelyezni.
TV-vel a legnagyobb baj a 16:9 képarány, miközben a mozi meg 2.39:1. Teljesen mindegy mekkora tv-t veszel mindig kicsi lesz a mozis képarány, azért mert a 16:9-hez hasonlítja az ember, amin az esti híradót is nézi, miközben a film jelentősen kisebb lesz (harmadával).
Amióta megvan a 21:9 vásznam mintha végre nem távcsővel nézném a filmet, hanem szinte benne vagyok. 65"-nál 1,5m kellett ehhez, kényelmetlenül közel volt. Legalább 2-2,5m kell a képernyőtől, az meg 85" tv méretéről indul. Csak ott meg a 16:9 lesz túl nagy ha mozis képarányhoz lövöd be a távot, ezért lenne jó 80"-nál nagyobb 21:9 tv.
Egyedül emberi árú 85"+ OLED-nél 2.35-ös képaránnyal gondolkoznék el valaha is TV-n, de olyen nem mostanában lesz.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest