Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz sixkiller96 #85728 üzenetére

    Röviden: a laptop nem csak hardverből áll, van annak a gépnek egy háza, hűtése is ami még fontosabb mint a hardver, hiszen itt nem annyiból áll a dolog, mint asztali gép esetében, hogy ha hangos a gyári hűtés akkor majd beraksz egy másikat és meg van oldva. Itt vásárláskor eldöntöd milyen vettél, azzal kell élni.

    Illetve fontos még a hozzá adott support is amiről sokan elfelejtkeznek. Lehet az a gép nagyon olcsó, nagyon sok magos, sok GB-os VGA ha a hozzá adott szolgáltatás kritikán aluli (pl. hónapokig tartó, szervizelés néven futó valami aminek a végén visszakapsz egy karcos, félig megjavított valamit.) Tehát fontosak az olyan szolgáltatások, mint driver, garanciális ügyintézés, stb. Na és ettől ér többet egyik i5-ös laptop mint a másik ami lehet 1,5X-er annyiba kerül.

    Mindig egészében kell nézned a gépet, hogy megfelelő házba megfelelő hardver kerüljön amivel a hűtés megbirkózik, de mivel mindenhol lehet hiba ezért kell mellé garancia is.

    (#85726) QwErTy42: amúgy anno amikor a 7537 az igen is ajánlott kis gép volt itt a témában, hasonlóan mint az Asus. Emlékeim szerint az utolsó, drágább darabok is elfogytak nagyon hamar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák