Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KBear

    tag

    Szervusztok!

    Elnézést a tegnapi összeszedetlen beírásért, de nehéz úgy gépelni, hogy közben fogod a kijelző szélét (különben fut a kép). Közben aludtam rá egyet és arra jutottam, hogy próbálok alsó szegmensben, 150 ezer forint alatt maradni, mindenképpen telepített OS-el.

    Két ajánlaton gondolkodom most komolyabban:
    - Samsung NP350V5C (Pentium 970, Radeon HD7670) 130 ezerért el tudnám vinni,
    - Lenovo IdeaPad G580 (Core i3 2328M, NVIDIA GF GT635M) 150 ezer kereken.

    A samsung matt kijelzős, a lenovo fényes, ez talán a samsung mellett szól, valamint a samunak valamivel nagyobb a HDD-je is.

    Átlag használatra lenne (internet, filmnézés, office, egyszerűbb játékok esetleg). Fontos lenne a gép tartóssága és megbízhatósága, az anyaghasználat, hogy ne forrósodjon, de lehetőleg a ventillátor se nagyon zajongjon (a mostani HP pavilion-om minden ilyen tényezőben megbukott sajnos).

    Kijelzővel kapcsolatban hallottam már érveket pro és kontra. Matt vagy fényes a jobb szerintetek, ha filmnézésre is használnám? Melyik gyártó supportja jobb? A megbízhatóbbnak, jobb minőségűnek tartott lenovo ezzel a specifikációval ér-e 20 ezer forinttal többet a samsungnál, ha figyelembe vesszük a matt kijelzőt és valamivel nagyobb HDD-t, ami ez utóbbi javára szól? No, meg a 20 ezer pénz is számítana...

    XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112

Új hozzászólás Aktív témák