Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    Haver szeretne gépet, neki keresek olyat, amit jópár évig tud esetleg használni. Mostani felső-középkategória jöhet szóba, márka nem érdekes.
    Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónapon belül

    A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) ~330-340E Ft bruttót szán rá.
    Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Bármi, amit laptopon lehet.
    Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
    Nagyon nem játszana, de egy valami dedikált VGA nem árthat.
    Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 14-15" körül, nagyobb nem kell, kisebbet nem szeretne.
    Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem lesz egyáltalán hordozva, menet közben nagyon nem kell sok órát tudnia.
    Operációs rendszer? Windows 10 Pro. praktikus az előtelepített
    Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? ~200GB SSD+ ha van, akkor extra HDD se rossz, 8GB DDR4, esetleg a VGAnak dedikált... optikai nem feltétlen kell.
    Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI szerintem alap... világító klavi, de szerintem ez se probléma a megcélzott szegmensben. Hazai felirat viszont alap.
    Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új, minél hoszabb, az árban bennefoglalt garival. Azaz extra 1-2év, ami feláras lehet, nem kell. Nem kell Dell szintű világon bármikor másnapra háztól-házig cseregéppel gari.

    Nem fogja hurcolni, vagy ha igen, minimálsian. Olyan kéne viszont, ami megbízható, akár márka, akár típus. Lehet robosztusabb, de nem kell Toughbook. Nem elsődleges szempont a kinézet, de nem baj, ha szép, letisztult. Preferált márka nincs.

    Köszi előre is.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák