Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz golyani #124928 üzenetére

    "* : Azért nincs értelme az "Ez a gép jó?", "Ez a gép megéri?" jellegű kérdéseknek, mert egyrészt az összefoglaló kitöltése nélkül nem tudjuk, hogy mi éri meg és mi a jó neked. Másrészt pedig a tanácsokat adók ismerik a piacot, egy adott igényre az összes szóba jöhető gépet meg fogják nevezni. Felesleges linkelni a többit, mert azokat senki nem fogja ajánlani.
    Pár gondolat, mielőtt választasz:
    Első és legfontosabb: a notebook nem asztali gép. Itt a hardver nem csak a processzor és a vga, hanem az egész gép együtt. Itt nem lehet kicserélni a hűtést nagyobb teljesítményűre, a kijelzőt szebbre, a billentyűzetet jobbra, a házat strapabíróbbra. Ezért fontos, hogy a választásnál minden tényezőt figyelembe kell venni, nem csak a cpu és a vga teljesítményét.
    Második fontos dolog: a támogatás és a garancia. Notebooknál nagyon fontos, hogy megfelelő driverek álljanak rendelkezésre, hiszen az egyes alkatrészek nem cserélhetők. A garancia megbízhatósága és gyorsasága is fontos kérdés, mert a legtöbb hardveres hiba csak szervizben javítható és ilyenkor az egész gépet nélkülöznöd kell. Nem úgy van, mint asztali gépnél, hogy amíg a vga szervizben van, addig teszünk bele a fiókból egy másikat."

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák