Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • trollreign

    tag

    válasz Drughi #4517 üzenetére

    Én viszont azt mondanám, hogy ha nem hajt a tatár, akkor szerintem várj márciusig.
    Amerikában már kint vannak a HP Pavilionok SBi7-2630QM+HD6xxx kombóval, és ugyanannyiba kerülnek (sőt, néhány helyen még olcsóbbak!) ott, mint a még forgalomban lévő előző generációs gépek (i7-720QM+HD5650), és a teljesítményükben óriási javulás van, plusz sokkal kevésbé melegedik, jobb a hűtés, stb.

    Feltételezvén, hogy Magyarországon is hasonló lesz az árazás, nagyot lehet majd bukni szerintem, ha valaki most vásárol. Én azt gondolom, hogy megéri megvárni őket, főleg ha téged (-=Libria=-) motivál az, hogy ne vegyél elavultat, mikor küszöbön az új technológia (én is így vagyok vele egyébként).

    Ami az Acert illeti, szerintem az a front, ahol a legnagyobbat lehet szívni vele, az a kijelző. Ahogy elnézem, teljesen korrekt anyagokat használnak, a garanciát 3 évre kibővítve is még az ellenfeleik alatt vannak árban egy kicsivel, designra egészen igényes gépeket dobnak ki (ez a pl. nagyon tetszik), szerintem lassan el kell felejteni az ellenérzéseket, el kell menni, meg kell nézni, meg kell tapogatni, be kell kapcsolni, hogy lásd a kijelzőjét, aztán ki kell bővíteni a garanciát, és élvezni kell a korrekt gépet korrekt áron. (Szvsz legalábbis.)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák