Hirdetés

Aktív témák

  • Norbi.Sz

    senior tag

    válasz yanna #14945 üzenetére

    Igen, az én R61i-s notimban van kamera. Ennek a konkrét típusjelzése: Lenovo ThinkPad R61i (NF5DCHV). Kérdezz rá abban az üzletben, ahol szeretnéd megvenni, de ne hagyatkozz arra, hogy azt mondják, olyan, amit ír, hanem nézzék meg... Ha nem foglalkozik vele, hogy megnézze, nem ér annyit az üzlet, hogy ott vedd meg, mert nem igazán foglalkoznak a vevővel... Pl. amikor nézegettem a notikat, az NF5DCHV-nál csak annyi volt írva, hogy TrackPoint (USAnotebook-nál), viszont én rákérdeztem, és 1hét múlva már javítva volt, hogy van rajta TouchPad is (Ultranav=TrackPoin+TouchPad) :)

    Tomics:
    A Quadro NVS 140M-en nem csak régebbi játékok futnak. Nem szoktam játszani, még asztali gépen sem, de kíváncsiságból megnéztem, és a Crisys fut rajta nem alap beállításokkal, hanem élvezhető minőségben... Az akksis üzemidő így kb.20-25perccel rövidebb, mint egy integrált X3100 esetében. Viszont a régebbi játékok normálisan mennek az X3100-al is.

    Az akksi 6cellás, normál használat mellet (net, office, zene) 2,5-3órát bír az akksi, ha minimum fényerőn van a kijelző. Én nagyon meg vagyok elégedve vele eddig :)

    [ Szerkesztve ]

    Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core

Aktív témák