Hirdetés

Aktív témák

  • 2007ath

    aktív tag

    válasz d900t #11039 üzenetére

    Köszönöm a tippet.

    Az Everest-rel kapcsolatban kérdeznék.Csak az asztali gépemen tudtam kipróbálni, ott értelemszerűen az akkuról nincsenek információk. Ugye, ehhez a vásárláskor a telepítője futtatásával rá kell telepíteni a notira a programot, és az Everest Számítógép -> Energiagazdálkodás menüpontjában olvasható az összes akkura vonatkozó információ.

    Ugye, ilyenkor akkuról kell működnie a notinak? Feltétel-e a vizsgálatkor, hogy az akku teljesen feltöltött legyen? Kell-e hosszabb ideig futtatni az Everest-et a pontosabb információ érdekében? Mennyire vehető komolyan a kapott információ?

    Az Everest-hez hasonló funciójú SIW programot használtad-e? Abban is található az akku állapotáról tájékoztató menüpont. (Ezt nem kell telepíteni, akár pendrive-ról is futtatható.)

    Még az eredeti kérdésemre visszatérve, a Dell D600 és az IBM T41 notikat öszehasonlítva melyek azok a tulajdonságok, amelyekben egyik vagy másik gép sokkal rosszabb vagy sokkal jobb, mint a másik. Másképpen fogalmazva: miben jobb vagy gyengébb a Dell, mint az IBM?

Aktív témák