Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Egon #20199 üzenetére

    Ezt annyival egészíteném ki, hogy a te általad felvázolt út is csak addig járható, amíg van legális szoftver az adott igényekhez. Syno pl: a jó és kényelmes szoftvert ad, bizonyos esetekben alternatíva nélküli tudással, ahogy fogtunder írta, kattintgatós élménnyel. Ezt a kényelmet és érzést egy épített hardver nem fogja hozni. Tudom, hogy van Xpenology, de ezt most ne kezdjük el feszegetni. Ennél a pontnál veszed meg az előre gyártott NASokat az erősebb épített helyett. (Vagy szétbontod kettőre, mert a 4 diskes változatok tényleg aranyárasok.)

    Olympos: Akinek 4k-ra, de főleg 8k-ra igénye van és van hozzá eszköze is, hogy teljes pompában megjelenítse, az szerinted egy 60k-s NASt fog építeni? 60k-ból melyik gyári NAS játszik le 8k-t?

    TMS0: 2 NAS-sal nem fog menni. Ha a TVd nem játszik mindent, akkor talán az egyik legolcsóbb megoldás egy Raspberry Pi-t összedobni kodival. Vagy olyan NASt veszel, amin van HDMI kimenet vagy külön "TV" okosító, vagy épített NAS és akkor linux alól Kodi (ez utóbbi még nálam is tesztelésre vár).

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák