-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Kb. 10 éve használok teljes megelégedéssel egy Eizo FlexScan S2233W monitort. Váltani szeretnék, nagyobb méretre és nagyobb felbontásra. Ahogy írtam, szeretem a jelenlegi monitoromat, úgyhogy VA paneles utódot keresgéltem elsősorban. Rég foglalkoztam a témával, elment az idő, nagyot változott a világ. Hamar kiderült, hogy naivitás részemről VA-s Eizot keresni
Egyáltalán nem játszom számítógépen, nem végzek fotofeldolgozást és a filmnézés is 10%-nál kevesebbet tesz ki a felhasználási időből. Ismerősi körben csak IPS monitort találtam. Nekem nagyon nem jön be! Viszont szomorúan tapasztalom, hogy - a tervezett - 27"-os méretben szinte kizárólag ívelt VA-s modellek léteznek. Ezekkel nincs tapasztalatom, nem tudom, hogy mennyire tetszenének. Egyáltalán van valaki, aki "irodai" munkára ívelt képernyős monitort használ? Legnagyobbrészt programkódolással foglalkozom (sötét háttér, világos karakterekkel), egyéb fejlesztőeszközökkel. Ezen kívül persze a szokásos böngészős használat, office, stb.
Mit tudnátok javasolni? Milyen lehetőségeim vannak?[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Köszönöm, ezt az AOC modell én is megtaláltam. Nem ismerem. Mi vele a tapasztalat?
Egyébként mi a probléma az IPS panellel?
Szürkés kép a VA-hoz képest, bevilágítási anomáliák. Azaz, a "szokásos" - ahogy visszaolvastam. Persze, itt is az van, hogy kit mi zavar jobban. Engem az IPS gyengéi zavarnak jobban. -
Multibit
nagyúr
válasz Luck Dragon #126815 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat!
Mivel nem írtál összeget, így szabad a gazda.
Igaz. Úgy 200 ezret gondoltam rá szánni. Ha nagyon muszáj, 250. -
Multibit
nagyúr
válasz Luck Dragon #126822 üzenetére
Eddig két típus esélyes. A Philips 27M1N3500LS és a Lenovo G27q-30. Kicsit agyalok rajta. Van egy-egy jellemző, ami egyik, vagy másik felé húz.
Köszönöm! -
Multibit
nagyúr
Itt van ez a Philips monitor. Technikai adatai alapján nekem pont megfelelne. Csakhogy úgy néz ki, nem létezik, legalábbis kis hazánkban. Lehetséges, hogy ez a 2022-es modell, csak jövőre szállingózik el hozzánk? Vagy létezik ennek egy más típusszámú alteregója?
-
Multibit
nagyúr
válasz Celithrandi #126895 üzenetére
Korábban ez is képben volt nálam. Az általam most kérdezett típusnak szabályozható a magassága (nem kell VESA állványt venni hozzá). Meg aztán, nem tudom, hogy a nem túl friss J5005 alapú gépem (nincs benne dedikált VGA), mennyire tudná kihajtani a 144 Hz-es modellt. Előbb-utóbb veszek egy 32"-os monitort, addig jó lesz egy 75 Hz-es "kicsi" is
-
Multibit
nagyúr
válasz Lasersailing #127060 üzenetére
Csodás!
Nekem - elvileg - karácsony után jön a Philipsem. Kíváncsi vagyok, mit produkál e tekintetben. Értesítetted már a kereskedőt? Hogy állt a dologhoz? Együttműködő? -
Multibit
nagyúr
Ma megérkezett a Philips 27M1N3500LS monitorom. Intel UHD Graphics 605 integrált adapterrel 119.998 Hz frissítés érhető el vele. Eddig nem fedeztem fel hibát a képmutatásban.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, aki segített a választásban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- LG 27MR400 Monitor
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest