-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
válasz molnarpeter #38406 üzenetére
Neked volt már olyan mobilod, amit szolgáltató függetlenített? Ha azt mondod megcsinálják, akkor elhiszem, csak nem értem miért lenne jó egy szolgáltatónak hogy kifüggetlenítsen egy telefont, ami így más szolgáltatók bevételeit növeli majd a sajátja helyett. Vagy a Vodafone függetlenítené a T-s mobilokat? Ez sem tűnik valószínűnek. Vagy nem ingyen teszik, hanem pénzt kérnek érte mint a gsm boltosok? Nem kötekedni akartam, csak soha nem hallottam még hasonlót, ettől függetlenül lehet hogy van ilyen.
medvezsolt: Szerintem a legegyszerűbb fizetni érte 2 ezret egy gsm boltban, de ha mindenképp Te akarod megcsinálni, előtte érdemes rendesen utánaolvasni egy konkrétan erről szóló fórumban. Viszont én a helyedben nem melóznék vele és kockáztatnám meg a telefon tönkretételét. Egyszer sikerült magyar nyelvű menüt varázsolnom egy Wave-re, de majdnem egy órám ráment és közben azt hittem többé nem is kel életre a készülék. Lehet hogy gyorsabban megoldható a függetlenítés, de 1500 vagy 2000 Ft szerintem nem pénz azért hogy garantáltan sikerüljön.
[ Szerkesztve ]
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve