Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Narim

    tag

    Üdv!

    Mobil vásárlás előtt állok, és ki szeretném kérni a jártasabbak véleményét.
    Igazából a Nokia 3120 Classic és a Sony Ericsson K660i között próbálok dönteni (a Nokia jobban tetszik külsőre), de ha valaki tud még hasonló tudásút mondani, szívesen fogadom.

    Számomra az a lényeg, hogy bővíthető memóriájú legyen, a fényképezője jó minőségű és legalább 2 Megapixeles legyen (gyakran fogom használni szövegek fotózására - pl. teleírt/nyomtatott A4-es lap - és szeretném, ha el ezt tudnám olvasni). Ezért kicsit kétkedve állok a fent említett két telefonhoz, mert mind a kettő fix fokuszú. E miatt nem tudom, hogy szöveg fotózására mennyire felelnek meg. Valaki tudna esetleg ilyen téren tapasztalatot mondani?

    (Amit ezen kívül elvárok a mobiltól, igazából ma már alap követelmény: Bluetooth, usb csatlakozó (a nagyobb fájlok így mégiscsak gyorsabban mennek át), mp3 lejátszás (bár ez nekem max. csengőhang lejátszáshoz kell, van külön mp3 lejátszóm), viszonylag soká bírja az akksi, ébresztőóra, számológép, kihangosítás, rádió nem lenne rossz, de nem követelmény, netezésre pedig nem nagyon akarnám használni.)

    Melyik lenne jobb a kettő közül?
    Esetleg valaki tudna ajánlani árban hasonlót, aminek a kamerája megfelelne az elvárásaimnak? (Ha lehet, vodásat, mert ott szeretnék előfizetéssel mobilt venni.)

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák