- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
válasz rep3at #21152 üzenetére
Mindkettővel egyetértek, mind a kettő itt van előttem az asztalon. (nem vagyok kereskedő, csak nagy a család és a telefon a gyengénk ) Hasonló tudású telefonok, a G600 csak a kamerájában jobb. Videofelvételük koruknak megfelelő, ma azért már vannak jobbak a G600-nál az 5 megás kamerás mobilok kategóriájában. Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Langsam
aktív tag
válasz meroly #21153 üzenetére
Ha már van hadd fényképezzen, VGA képekkel még a 32 mega is elég egy ideig !
De főleg az mms lesz kihasználva, a régi Alcatelje (356-os talán, vagy valami hasonló) szerintem minusz memóriával rendelkezett, néhány mms kivégezte a tartalékait)
Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Langsam
aktív tag
válasz picur220 #21162 üzenetére
SE telefonjai teljesen kimaradtak az életemből. Akinek van/volt a környezetemben azt mondták, hogy jó telefon, de a menüje és a gombjai valahogy nem az igaziak. Így bár tetszett néhány SE multimédiás képessége, de sosem mertem venni egyet. Csak Nokiám és LG-m volt, most kezdem a Samsungos korszakomat. Illetve volt Asusom is, a P535 még ma is megvan navigációnak, de akkor nagyon ütős telefon volt, csak meguntam a ceruzát és a 2 mega felett is eljárt az idő.
Persze ha a Vodafonnál SE lett volna ebben az áron kamerával, akkor azt vettem volna ajándékba.[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz madarasz92 #21164 üzenetére
Elhiszem, valószínű úgy járnék, mint a symbiannal, hogy évekig leírtam, aztán most meg nagyon tetszik. Motorolám nekem sem volt. Nagyon vártam a Droidra, de csalódás volt a tesztje, és pont addigra lett elegem az érintőképernyőkből. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Nosztalgia. A paraméterei ma már gyengék, belegondoltam hogy mennyire szerettem akkor, de ma már csak második telefonnak kéne és csak is újonnan nosztalgia kedvéért, de nem horror áron. [link]
-
madarasz92
őstag
válasz pc-user #21171 üzenetére
Nekem nem volt gondom a D900 csuszkályával bár a csuszkás telefon se az egyik pillanatrol a másikra megy tőnkre...
Mondjuk szerintem a D900i már kicsit lőtyőgőtt mikor 1éves lett..
De az Lg KF510-nél ezt nem tapasztaltam mondjuk ott fém érintkezett a fémel nagyon kellemes és jó minőségű volt.. -
pc-user
senior tag
válasz madarasz92 #21173 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Egyébként ez az Lg kf510-es milyen fotókat készít (látom, hogy 3,2 mpixeles a kamerája)? -
pc-user
senior tag
válasz madarasz92 #21181 üzenetére
Kiváncsian várom a választ és közben jegyzetelek...
-
littlelion21
addikt
válasz madarasz92 #21181 üzenetére
SE K750i
-
madarasz92
őstag
válasz littlelion21 #21184 üzenetére
Igen most hogy mondod az tényleg egy klaszikus jó kamerás volt..
-
norbest
aktív tag
Hali
egy kis help kellene!
Tudna valaki egy webcímet vagy programot adni, amivel imei-t ellenőrizhetek, mármint, hogy eredeti-e! -
Dominiator
aktív tag
mit szóltok az lg kp 500 hoz érdemes megvenni?
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
balintXD
tag
Melyik a jobb telefon? Amikre használnám : Zenehallagtás, DVD-video lejátszás, fotózás...Igazából egy minél jobb multimédiás képeségekkel rendelkező készüléket sze retnék...3 tetszik nagyon mégpedig a Samsung s8000, a Samsung Omnia 2 (i9000)
illetve az Lg km900 arena. Melyiket ajánlanátok?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
sagesz93
addikt
válasz Dominiator #21194 üzenetére
Szerintem az árához képest érdemes megvenni, nekem volt és jó volt, ennek ellenére itt sokan leszólják
-
norbest
aktív tag
Egy új kérdés:
Ezt a koreai nokiát kellene hogy tisztán lássam, mert mindenki mást mond, a luna : made in korea, és eredeti! Ezek szerint nem minden koreai készülék klón! De a nagy kérdés: N95 8GB wifi van benne, belső memóriája 8GB, és made in korea! Ez akkor eredeti vagy klón??? Köszi a segítségeteket előrre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest