-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz csudri #30872 üzenetére
már szezon van, kánikula, mit te meg akarsz itten-e? ( :
daikin ftxf sztem tetszene, méretezéshez meg nem árt alaprajz
ár? passz, nálam 60e volt, erkélyen szerelve, standard 3 méteres csövezéssel pár hónapja - még a szezon előtt -
pannonklímát tudom ajánlani, többit beszéld meg velükszerk:
véletlen se legyen félreérthető, a telepítés volt 60e ft, az sajnos nem fedi a gép árát is[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Miklósbácsi
tag
válasz csudri #30872 üzenetére
A Daikinhoz való vonzódásodat csak helyeselni tudom. Tavaly szeptember óta működik a Daikin FTXF 35 -ös nálunk. A téli időszakban kiegészítő fűtésnek használtuk, probléma mentesen, halkan dolgozott végig.
A mostani meleg napok meg jó alkalmat adnak a hűtő üzemmód használatára. Eddig nagyon elégedett vagyok.
A halkan dolgozó beltéri egységen kívül a kültéri is csendes, igazából nem is hallani. Érdemes volt ezt a típust választanunk. A hőszigetelt téglaépületben talán nincs is olyan nehéz dolga.
Viszont a gép egy kicsit régebbi változata, az FTX 35 KM egyik fiamnál egy panelház legfelső emeletén üzemel másfél éve. Ott már nehezebb feladata van a klímának nyáron, de kifogástalanul és halkan üzemel az a gép is.
Mindkét Daikint az itteni hozzászólások alapos tanulmányozása után vettük és szereltettük fel. A telepítő cég a velem egy kerületben ( XI. ) lévő Budaklíma volt. Érdemes az ő honlapjukat alaposan átolvasni.
A telepítésnél a munkájuk is megfelelt az elvárásoknak mindkét esetben. Pontosan, szépen és tisztán dolgoztak.
Úgy láttam eddig, hogy mind a Budaklíma, mind a mások által ajánlott, a Pannonklíma nyugodtan megbízható a telepítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest