Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szepsuti

    aktív tag

    Most végeztek nálam a szerelők az ominózus edigitalos whirlpool klíma telepítésével. A whirlpool hivatalos partnere a perfekt klíma kft, szakszerűek és gyorsak voltak, a lehetőségekhez mérten össze is takarítottak maguk után.
    Én elégedett voltam velük, aki belevágott sztem jó döntést hozott. A szerelő elmondása szerint a Gree gyártja a szóban forgó klímákat, az alkatrész ellátottsággal kapcsolatban megnyugtatott. Akikhez eddig feltette az utóbbi években nem panaszkodott, karbantartáson kívül nem volt gond vele.

    De persze ő is a japán klímákat favorizálja, de ár/érték arányban egy kihagyhatatlan ajánlat volt.

    Ami eddig a pár órás használatból kiderül, hogy egészen halk, a kültéri zaja egyáltalán nem szűrödik be a szobába és a szomszédokat sem fogja az őrületbe kergetni.

    Viszont a 6. érzék és az around U funkciókról lebeszélt, mivel ezen funkciók huzamosabb használata jelentősen rövidítheti a klíma élettartamát. Nekem laikusnak úgy magyarázta el, hogy 6. érzék közben a beállított hőfokot hűtés/fűtés váltakozással állítja elő. Jelentsen ez bármit is. Az around U pedig a távirányítóba épített hőmérő szenzorát használja, és a beállított értékig hűt/fűt, míg a távirányító a kívánt hőfokot érzékeli. Nos ezzel annyi a bibi, hogy csak infrán kommunikál egymással a távirányító és a beltéri. Ha nem lát rá egyik a másikra, már lényegét is vesztette a funkció. Ami még számomra hasznos információ volt, hogy csak -5 fok felett használható fűtésre.

    De majd a szakik mondanak okosabbat helyettem, ha butaságokat beszélek. :)

Új hozzászólás Aktív témák