Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prime110

    aktív tag

    válasz dani_golf #10702 üzenetére

    Mondjuk azért, mert azokon alapvetően ezeken van szoftver, ami helyből nem ingyenes.
    A Navon egy hazai márka, ami kizárólag iGO-t futtat, ebből a régi WinCE alapút illetve Android alapon is elérhető, amin az iGO egy módosított ún. NextGen verziója fut, de nem a legmegbízhatóbb márka, szervizelés előfordulhat.
    Ésszerű vétel: link - élettartam térképfrissítés, de csak 4,3"-on. Ma már az okostelefonok 80%-a is nagyobb ennél, de, mint céleszköz elég lehet.
    A Garmin egy ősrégi amerikai márka, kizárólag HERE (született NavteQ) térképekkel elérhetőek, amik gyakorlatilag már semmivel sem rosszabbak, mint egykoron, bátran ajánlható kategória:
    Ésszerű vétel: link - élettartam frissítés de már 5"-on és nem jellemző a szervizes meghibásodás sem, de a menüjét szokni kell, mert amerikai agyra tervezték.
    TomTom klasszikus holland cég, saját szoftverrel és térképpel is, ugyanis az övék a TeleAtlas műholdrendszer, tehát saját térképfejlesztés is zajlik náluk, eszerint adják ki a készülékekre a frissítéseket.
    Ésszerű vétel: link 5"-os szintén élettartam frissítéssel és normális hardver. Ez a refurbished kivitel pedig csak annyiban érdekesség, hogy ezt nem a bolt, hanem maga a TomTom csomagolta, szoftverezte újra és csökkentett áron értékesíti, de ugyanúgy teljes-értékű készülék, természetesen garanciával.

Új hozzászólás Aktív témák