- Apple notebookok
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz rbalint88 #219871 üzenetére
igazából a tágasság nem annyira húsba vágó probléma, igazából a fent írt 10 évre tervezettségben leginkább az elején számít: 3 és 5 éves gyerekek ülnek hátul gyerekülésben, mögöttem a 3, ha alvóba le van billentve a gyerekülés, akkor kb a háttámlámig ér. lehet, hogy ezt egyszerűbb lesz valami helytakarékosabb gyereküléssel megoldani (az a baj, hogy muszáj megdönteni, mert különben lefittyen a feje, az meg hosszú úton nem egészséges). "megbízhatósága miatt túlárazott" - ezzel a mondattal a feleségemnek már el is adtál egy honda accordot.
+vzsryl: köszi mindkettőtöknek, akkor a ceed és az i40 ki is van lőve, vagy én keresek rosszul, vagy kb 2012-től kezdve 4,2 millióig csak GDI motorral létezik a piacon. i30-ból van MPI-s hirdetés, akkor azokat is nézegetem, avensisből is találtam párat 2012 környékéről... sajnos az 5 millió a vw konszernes tippekre nem fér bele, pontosabban: van ennyi mozdítható pénz, csak nem érzem indokoltnak, hogy ennyit költsek autóra, hogy aztán azon legyek, hogy minél kevesebbet használjam (ha tehetem, egyedül inkább biciklizek, ha meg a gyerekek nagyobbak lesznek, szóba jöhet a 2,5-3 órás vonatút a nagyszülőkhöz)
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- Automobilista 2
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Ukrajnai háború
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest