-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz kisza25 #185707 üzenetére
Egy ideig akkor még nem emelkednek az árak. Idő kell míg a 2.autó, flotta autó... kifut és majd utána jön a drágulás. Persze importőrök nem fognak szórakozni árat fognak emelni.
De kiszámíthatatlan. Nem tudom még 1hónapig tart ez az őrület vagy 6ig. Vagy mutálódik ez a szar és 2*is el lehet kapni és mindmeghalunk és már mindenki eladta az egy autóját is...
Nekem ami most durva az a sebesség. Megéltem 2008at akkor első hónapokban ment tovább a gyártás aztán eltűnt egy műszak, majd mégegy kb 6-7hó alatt eltűnt a rendelésállomány 70%a.
Most 2hét alatt tünt el a rendelésállomány 80%. 3hete még embert akartak felvenni. Most mindenkit akit lehetett kölcsönzött, ukrán, próbaidős elküldve és ez nem volt elég, nyári leállás előrehozva vagy szabadságokat kötelezően kiadták.
Én IT vonalon dolgozok pl egy nagy német autóipar beszállító szerver-infrastuktúra rendszergazdája vagyok. Elvileg több éves szerződésünk van de ha ez az egész elhúzódik én se leszek vidám nálunk is be fog indulni a kasza. Az pedig bárkire lesújthat.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest