-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz Qtya123 #131149 üzenetére
"Ki fogja majd elhinni eladáskor, hogy nem rommá volt törve az eleje."
1-2 hozzáértőt leszámítva kb senki.
"az intervallumokat meg nem füzetbe írom, hanem excelben, amit mindig felülírtam/felülírok, mikor van a következő km vagy dátum."
Nem volt hely a köv sorban hogy mindig a régit törölted ki?
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
yodamastah
őstag
"Ja és az autó lökhárítója, motorházteteje és két első sárvédője kompletten fényezve van, mert sok kavicsfelverődés volt rajtuk. Ki fogja majd elhinni eladáskor, hogy nem rommá volt törve az eleje.
Ezek alapján az én autóm egy igénytelen, kettőből összerakott fos."Miután megvettem a Ceed-et, körbefényeztettem/javíttattam a fél autót. Volt 2 rondább parkolóban szerzett sérülés, meg körbe húzogatva a festék. Minimális lemez/fényezés sérülés mind. Plusz az autón teljes gyári spoiler szet van, amiből kettőn a fényezés nem volt az igazi, az egyik mattult, a másik elkezdett lejönni (ezeket utólag szokták az autóhoz fényezni, legalábbis ez esetben így volt). Ha jól emlékszem 7 elemet fényeztettem le. Na most ha el akarom adni azt fogják hinni hogy ez rommá volt törve az egész autó. Hogy ez ne törtéjen így, javítás előtt és után szépen körbefozótam az autót, és eltettem a javításról kapott papírokat.
Persze leht így se fog hinni nekem senki ,de lesz*rom nem akartam ott hagyni egy kiváló vételt, mert tele volt parkolási sérülésekkel
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Ha elraktad volna a fotokat az eredeti allapotrol akkor nem kellene magyarazkodni hogy miert van ujrafujva.
Pont az ilyenekrol volt szo feljebb.Amikor eladtam a mazdamat kerdeztek hogy miert lett ujrafujva a hatso kerekjarati iv. Megmutattam a fotokat az eredeti (rozsdas) allapotrol es nem volt semmi akadekoskodas utana, el is vittek az autot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest