-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
-
Balupapa
senior tag
válasz DeFranco #77690 üzenetére
na ez mondjuk igaz, 2007ben még nem tartott ott a mobil....sokáig ugye az iphone meg nem is volt hasznalhato offline navigaciora
szerk: ph teszt: vissza szivom tényleg jópofa
én mondjuk évekkel ezelőtt megvettem az igo hun-t a szifonra 3xxxft-ért, már a sokadik telefonomon fut, orok frissites stb nagyon bevált.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz kalapacsolok #77729 üzenetére
tehát van egy szép gyári 17es alufelnid amit le szeretnél cserélni csak azért mert 16-15re olcsóbb a gumi
(amit jo esélyel nem kell sürün cserélned)
ennyi erővel a nem használt felesleges extrákat is a kocsibol nyugodtan ki lehetne szedni és eladni
15össel ráadásul ugynezne ki a kocsi mint egy komuves talicska (motortol fuggoen, konnyen lehet hogy fel sem megy rá a féktől!)
hátra max vegyel valami 1-2éves hibatlan hasznalt gumit, és mar ott vagy mintha 16os szettet vettél vona[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz Khelben #77731 üzenetére
igen. papiron, meg télen biztosan
egyenes vészfékezésnél, az a jobb ha a jobbik gumi van elől, és ugye valszeg ebből van a legtöbb, nem a nagysebességű kanyarodásokbol ( ahol kitörhet az auto fara ) átlag autosnak.
direkt kiprobáltam igy is - ugy is._-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz kalapacsolok #77732 üzenetére
szerk ido lejárt
Hát ez esetben, akkor tényleg add el inkább, vegyél egy 15ös acélt rá, dísztárcsával.
troll on:
"Butaságot beszélsz..."
mesélj arrol hogy akartad feltenni a 16os gumit a 17es felnire? tyrestretch uj iranyzata?[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz !Overdose! #77735 üzenetére
Mondom atlag autosnak, ezekszerint Te nem az vagy, Te meno vagy gyorsan kanyarogsz. Az atlag nem.
Komolyan irigyellek egyforman jo gumikkal jarsz remelem egyszer nekem is megadatik...
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz !Overdose! #77747 üzenetére
ki beszélt kopott gumikrol? kopottabbról volt szó.
igen, inkább tolja le az elejét az ívről mint pördülj meg, ez igaz. de mondjuk nálam még soha nem volt olyan hogy kidobta volna a farát, ha a kopottabb volt hátul akkor sem. olyan volt h éreztem picit h táncol. forditva viszont az eleje, sokkal könyebben elmászott, ha elől volt ua.
tehát összességében az én kocsimmal, nagyobb kanyarsebességet értem el űgy, hogy elől volt a jobban tapado gumi. ebbe benne volt ugye az a riziko hogy ha besokalok akkor megelozi a hatulja.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz blt.62 #78492 üzenetére
miért nem veszel egy ujat? és akkor biztos elmegy 5-6 évet...
10+ éves sokat futott dizel hasznalt autorol beszélünk ha félsz a költségektől ne vedd meg, ennyi.mit vársz? hogy bitpork azt fogja mondani hogy igen, elmegy? vedd meg?
amugy sem kötelező 1.3ért a6t venni. ha nem lennének rizikósak mindenki ezeket venné, nem 6 millioért aurist.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
1 sos kérdés
bmw kulcsban az óra állást lehet manipulálni?
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz [HUN]Zolee #79443 üzenetére
Üdv
rossz helyen kérdezted
PD elemek
dízel
3 hengerironiát félre téve, megbizható jó kis traktorok. inkább a 80 lovast érdemes, a nyomaték sokkal több benne.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz runner 125 #80020 üzenetére
állítólag 3 éve hozták be németből, a forgalmin benne van ugyis a név--
de akkor minek irja a hirdetésbe hogy mo-i forg helyezés?
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
-
Balupapa
senior tag
Ha valaki esetleg komolyabbat szeretne tenni a kocsijára.
BBS Speedline 19"
nálam most akcios._-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
komoly ujsagíró
ennél különb cipőt már rég kidobtam belesülve a kosz meg a retek[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz hobizoli #82474 üzenetére
"igen, a hondas juzertarsaid 3/4-e, akiknek uvolt az autoja, ha kell, ha nem
akarhova megyek autos rendezvenyre, a leghangosabb autok hondak, 90-100mm-s kipufogoveg egy 100-120loeros auton, es akkora hanggal, hogy a vakolat leesik egy rozogabb haz oldalarol"Pénteken is mit leművelnek a Lurdynál...
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
omg ilyen egy vamzer kutyát
egészségére._-=*WheelWhores*=-_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.