Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blitz23
tag
Sziasztok!
Haveromnak kellene komplett új gép monitorral(21-22-es Full HD),keret 150k,főleg játékra kéne.
Mit ajánlanátok? Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Blitz23
tag
válasz trickyy #26076 üzenetére
Persze! Mindketten tudjuk,hogy lesznek játékok,amik mennek majd maxon meg olyanok is,amik csak limittel.A palinak őskövülete van,szószerint 10+éves a gépe.Most lesz alkalom januárban venni új gépet,alig várja.Ő nem nagyon ért hozzá én is csak félig-meddig,ezért kértelek meg titeket
HD 7850+A10-5800k-ra gondoltam.Ha nem jön ki akkor gtx 650 v. hd 7770,de ezekhez meg sok az a proci. Monitor PHILIPS 226V4LSB ~32k
Elvileg ki kell jönnie! -
Blitz23
tag
válasz sketchifun #26091 üzenetére
Nem az enyém lesz a gép=).Csak segítséget kértem a pali helyett.Meg engem is nagyon érdekel a téma,szeretek vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Blitz23
tag
-
Blitz23
tag
Beszéltem a sráccal.A keret 150k,de 1680x1050-es monitor is jó lenne neki.Ha van Full HD-s 30-35ért,ami jobb annak még jobban örülnénk.Író nem kell azt mondta.Játékra kell meg internet.
Előre is köszi! -
Blitz23
tag
Sziasztok! Haveromnak most lett meg a pénz arra,hogy vegyen 1 új gépet.
A keret rá 150k,1280x1024-es felbontáson fog játszani egy darabig,de késöbb vesznek majd egy FHD monitort is.
Összeállítanátok neki egy gépet? Főleg játékra kell,ahogy írtam+film,net.
Köszi nektek! -
Blitz23
tag
válasz membrandj #33653 üzenetére
Szia!
Először is köszi szépen a választ.
Single Player játékokról van szó.A késöbbiekben kevés lesz neki a 2 magos proci szerintem,főleg ha már lesz FHD procija:/. Nem lehetne lefaragni valahogy,hogy beleférjen 1 viszonylag erős 4magos?
8GB ram szerintem nem kell bele,de ezt ti tudjátok jobban. -
Blitz23
tag
Köszi szépen a válaszokat!
-
Blitz23
tag
Üdv urak ! Úgy döntöttem,hogy eladom a régi gépemet és szeretnék egy újat összerakatni.
Kis off: Akit érdekel HD 7950,core i5 2500 van benne. A többit privátban.
Nagyon keveset játszom mostanában és időm sincs már nem is beszélve a mai játékokról.Évente kijön 3-4,ami érdekel.
-Szóval a lényeg,van rá 125k,FullHD felbontásra használnám.Egy olyan gépet akarok,hogy ha esetleg jön valami,ami érdekel akkor élvezhető grafikán tudjak vele játszani,de főleg neteznék és olvasnék rajta,zenét hallgatnék stb.
-Amire gondoltam: VGA:Most jött ki a GTX 750 ti,ezen belül [link][Palit GTX 750 ti]
A többit rátok bízom mesterek! Kösz szépen[ Szerkesztve ]
-
Blitz23
tag
Hali! A segítségeteket kérném egy új gép összerakásában monitorral együtt! Lenne rá 140k.Főleg internetezésre,filmezésre használnám,de ha jön valami játék,ami érdekel akkor 1 középszintű VGA sem ártana bele.Én az r9 270-re gondoltam.A monitor full HD legyen 20-23 colos.
Köszi szépen előre is! -
Blitz23
tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni az új gépem összeállításában.
1.Internetezésre,filmezésre és a mai játékok medium-high beállítások melletti futtatásra
2.Semmi
3.r9 270 és a G3220 azt,amit mindenképp bele akarok rakatni
4.100k
5.FHDElőre is köszi!
-
Blitz23
tag
válasz juve600 #68252 üzenetére
Köszi! Valahogy meg kéne oldani az r9 270-et,mert kakesz a 260X.+5-10k-ért +30-40% performance.
Több fórumon is írják,hogy elég erős a G3220 ahhoz,hogy kihúzza a 270-et. Ha nem rááldozok +5-10k és megveszem a G3420-at.Core i5 nagyon drága és mint mondtam annyira nem fogok sokat játszani viszont a lehetőség meglegyen,hogy ha valamit ki akarok próbálni akkor jól menjen. -
Blitz23
tag
Oké! Köszönöm a gyors válaszokat!
-
Blitz23
tag
Szevasztok srácok, haveromnak nézek gépet,nyári melótól függ,hogy mostanában vagy később jön be neki,de az én szenvedélyem/kíváncsiságom miatt meg kérlek benneteket ,hogy ajánljatok neki egy gépet ettől függetlenül
1. Mire fogja használni a gépet? Játék/netezés. Minden játék maxon-minimális kompromisszumokkal( Ultra,de MSAA off,FXAA helyette stb.) menjen neki 30fps+
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezik most? Monitor,egér,billentyűzet van.
4.Mennyi a kerete rá? Most az 1. feltétel a legfontosabb, kíváncsiságból kérdezlek benneteket,de a sráccal 100-120k beszéltünk. Ha ennél több kell hozzá,akkor írjátok bele majd eldönti úgyis lefarag-e videokártyából/prociból vagy nem. Több konfig is jöhet.
5. Milyen felbontáson játszik? 1680*1050, monitor váltás FHD-ra tuti nem lesz.
Amire én gondoltam:
Nyilván 8GB ram a minimum belépő,
Hosszú távra tervez,mostani gépe kalap fos GT 430,Athlon X2 4600+, 4Gb ram.GPU,amit néztem neki: Használt GTX 760,270X,270 meg esetleg újonnan,ha fasza ára lesz a 950 Ti. 750 Ti már kevés majdnem max grafikához hiába kis felbontás,elég lenne max 1évre. Azt ne ajánljátok légy szíves,mert úgysem az lesz benne. R7 370 túl drága, 50-től kezdődik és sokszor 1 szintű vagy lassabb,mint a 270x.
Hardverapron mind a 3 kártya 35-45k használtan, azon a pár ezer forinton ne múljon.Proci, Core i3 4130-ra gondoltam, az bivaly erős, simán kihajtja az összes fenti videokártyát. Pentium G sorozatok stuttering-et okozhatnak még egy gtx 750 ti-nél is. [Digital Foundry]
Minden új lesz csak a GPU nem.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Blitz23
tag
válasz dannyl #93855 üzenetére
Pentium G sorozathoz képest bivaly erős, AMD FX szériát soha nem ajánlanék neki hiába 4 magos.
SSD kilőve, Core i3 30-35k, az említett GPU-k 35-45k használtan. 100-120k-t beszéltünk, mert rávágtam,hogy ekkora felbontáshoz elég lenne a maxra ha 30fps limitet nézünk, vannak olyan gamek,ahol menne a 60fps+ is maxon,de nem feltétel csak a 30fps+. Ezért kértelek benneteket,hogy javítsatok ki, nyilván nem értek hozzá annyira,mint ti, de a teszteken folyamatosan nézem,látom a számokat.A hosszú táv nem 10 év,mert addigra ajánlhatnék neki GTX 980 is, az is kevés lenne ilyen fos portokkal,amik ma vannak és akkor tényleg meglenne a 100k-s GPU (Na 150-200 a gtx 980)
[ Szerkesztve ]
-
Blitz23
tag
Üdvözletem!
Egy atomerőmű géppel kapcsolatban kérem a segítségeteket. Míg a videokártyához értek,addig a gép többi alkatrészéhez csak minimálisan.Először notebook-ot néztem,de az általam megadott feltételek mellett újonnan az itteni szakemberek azt mondták lehetetlen.
1. Főleg játszani fogok rajta.
2. Semmi.
3. Komplett gép monitorral együtt.
4. 400e forint a max.
5. Egyelőre Full HD,de tervezem az 1440p illetve a 4k-t is.
+1. Nvidia-t preferálom,főleg,hogy egyelőre AMD nem hozott ki még új felső-kategóriás videokártyát.
+2. Csak vadi új jöhet szóba,notebook-nál kaptam privát üzenetbe ajánlatot használttal kapcsolatban,nem kérek köszönöm.Jöhet több konfiguráció is,hogy mazsolázhassak.
Köszönöm szépen!
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest