Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qisqaqas

senior tag

válasz tranceplanet #92650 üzenetére

Thx de nem egeszen erted a kerdes lenyeget. Leginkabb arra vagyok kivancsi hogy csinalt-e mar valaki ilyet, vagy van-e ennek barmilyen technikai akadalya stb. Regen epitettem mar gepet. 8 eve is van az mar, akkor is ilyen nagy boszme gepet raktam ossze, es az most mar nem hianyzik. Ellenben a low end steamboxok aprosaga bejon. Csak kene bele loero is. Meg ugye apro helyre bezsufolas a hutestol eltekintve jar-e mas buktatoval? Meg ilyenek.

Ha mar igy osszehoztad a listat: Toronyhuto nem lesz benne pont a helyhiány miatt. CPU fole kerulne a toronyhuto helyere mondjuk a hdd vagy a tap. Vizhuto radiatorat meg ki lehet tenni oldalra is, vgaval ellentetes oldalra. RAMbol DDR4 kell bele azthiszem. HDDbol 7200asat lehet skippelem a hangja miatt, ugyanis ha jol szellozo hazat akarok az valamennyire nyitott ott meg a hangszigeteles nehezen megoldhato :( Haz meg mint mondottam nem kell.

Haz osszekalapalasanal tan a csavarnyilasokmegfelelo elhelyezese lesz a legnagyobb kihivas szamomra. Legyen megfelelo felfogatasa mindennek ugy hogy el is fernek. Kell a kihivas. :))

[ Szerkesztve ]

CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!

Új hozzászólás Aktív témák