Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
telya
aktív tag
tudom, hogy felig off topic vagyok, de mivel ahogy elnezem, sokan vesznek hasonlo alaplapot, mint en (AsRock Z68 PRO3) sztem nem art ha tudjatok:
ugy tunik megoldodott a BSOD-os problema. eloszor azt hittem, egy progi okozza, mert mindig egy installer elinditasakor kovetkezett be a dolog, bizonyos helyzetben, es akkor mindig. de mas rendszeren ugyanaz a progi nem okozott ilyet, ezert tovabb kutakodtam, es most ugy tunik, ratalaltam a megoldasra:
sikerult csinalnom egy reszletesebb crash dumpot rola, ami szerint az EtronXHCI.sys okozta valoszinuleg a hibat. ezutan kis keresgeles utan egybol belebotlottam egy topicba (link), ahol pont ezzel volt a baja az embereknek (random bsod), pont hasonlo rendszerrel. ideznem a lenyeget:I see from the other forum that you have on the motherboard an EtronTech USB 3.0 host controller.
Could you please disable from BIOS the USB 3.0 support?
This is a new chip and several users have reported BSOD pointing to EtronXHCI.sys.es bingo! a bios-bol letiltva az usb3-at (valoszinuleg eleg lett volna eszkozkezelobol kiszedni is amugy), ugyanazok a korulmenyek kozott ahol korabban mindig bsod-ot kaptam, most minden tokeletesen mukodik. (az usb3 portokon kivul persze, amiket igy most max disznek hasznalhatok..)
egyebkent szerintem botrany, hogy hogy lehet a mai vilagban ilyet elbaszott drivert kiadni egyaltalan, kiad az ember >250k hufot egy uj gepre, aztan majdnem el is megy a kedve az egesztol. de most h ugy tunik h csak ez a driver allt az egesz mogott, szoval megnyugodtam.szoval a tanulsag: aki teheti, kerulje a EtronTech USB 3.0 -t, akinek pedig mar keso, inkabb kapcsolja ki, mert tobb kart csinal, mint hasznot. remelem azert javitjak majd surgosen..
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- qvik fizetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest