Hirdetés

Aktív témák

  • faranus

    aktív tag

    sziasztok megvan az új konfigom amit pár oldallal ezelött irtam most egy VGA kellene a mostanim egy sapphire HD 4830 (első kérdésem hogy ér e valamit?) a új procim
    AMD Phenom II 955 BE elég jó proci valószinüleg ha a héten megveszem a hütöt rá tuningolom is egy kicsit hogy ha veszek VGA t ne a proci legyen az akadály a tejesítményben. a táp egy CORSAIR VX550W számitásaim szerint árammal se lesz gond 2 VGA t néztem az egyik a (gigabyte vagy zotac) GTX460 1GB ami kb 60k körül van vagy egy sapphire HD 5770 Vapor-X ez gyengéb egy kicsit mint a GTX 460 de az ATI t ismerem és eddig csak sapphire kártyáim voltak és semmi gond velük ez kb 40k.
    És nem tudom hogy mennyire igaz de azt ajánlották hogy bölcsebb dolok az AMD t az ATI val párositani az nVidiát meg az Intellel (mostmár tudom hogy lehet keverni is de ténleg jobb ha így párositom?). HA azt mongyátok hogy a GTX460 a job választás azt veszem viszont ha nem valószinüleg most veszek 1 HD 5770 és az ősszel veszek még 1 ugyanolyat és crossfire segitségével összekötöm valószinüleg még pár évig jók lesznek.
    MI a véleményetek mit vegyek? a kártyák föképp játékra lesznek használva ami fontos hogy a starcraft II fullon mennyen DE COD4 és COD6 is gyakori tényező az életemben nem árt ha akad a 250 FPS folyamatosan. A monitorom egy Asus 222D Full HD. a pénz nem annyira gond most egy 100 van a VGA ra de nem szeretnék annyiért venni max 70-80 de az is sok.Előre köszi a sok infót!

    Üdv faranus

    tisztelettel faranus :R

Aktív témák