Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anytime

    őstag

    válasz bluyoo #54080 üzenetére

    Sporoltam es en is vettem egy non-ROG, mITX lapot, a szuksegvas ala ... ;]m pedig Mahrenburg mennyit lobbizott :)

    Kepzeljetek, a mukt heten ledobtam a lancot es padlot fogtam! Molyoltam a geppel, falat furtam, hdmi kabelt vittem at tv-hez, stb.

    Kertem az asszonyt, valamit igazitson meg, mikozben a fal tul oldalan buveszkedtem, erre jon a lelekrombolo megjegyzes. Na, mi lehet??? Aki kitalalja, azt meghivom egy sorre, ha megszervezodik Bluyoo nyertes valasztasa utani, elso, immaron hivatalos audiencia.

    Megoldas: milyen nehez ez a gep, ennyi erovel maradhatott volna az asztal alatti EATX is! Azt hittem lehidalok :). Persze, ez csak cinkeles volt, hisz azota annyiszor ki kellett volna szednie a vasat, amiota megvan az mITX, azt hiszem, mar nem elnek ... ;]

    Jo reggelt,
    A

    Az autoknal maradva ...

    Volt szerencsem a Vatikanan jarni IRL, mikor a nehai II. Janos Pal papa szuletesnapja volt (fantasztikus elmeny volt egebkent). Akkor lattam, hogy a rangletran elorebb jaro egyhazi meltosagok milyen autoval jarnak :Y .

    Bluyoo! Ott a Jaguar volt az alja, nem vicc! A Maltai Lovagrend orei nem gyoztek polirozni a sok autocsodat :).

    Valasztasra fel! Ezuttal megkerem Mahrenburg kollegat, hogy ugy alaplapos modra, irja meg Bluyoo valasztasi peogramjat! :)

    OFF VEGE - bocs, kijott belolem. Bocs az ekezetek hianya miatt, tabletrol ment es mint mindig, mosz is lusta voltam ekezetekkel vacakolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák