- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz Vadgesztenye #1392 üzenetére
Bennem is megállt az ütő, még senkitől se hallottam, hogy pixelhiba lenne rajta. Kicsit fosok is, hogy majd pont azon lesz amit én rendelek...
Milyenek az első benyomásaid? -
kocsonya
tag
válasz Vadgesztenye #1392 üzenetére
Meg tudnátok mondani, hogy ez a monitor valóban nem tud PIP-et vagy csak mindenhol elfelejtik megemlíteni?
Leírása alapján nagyon jónak tűnik, de mivel én TV-nek is szeretném használni a monitort (HDMI-vel HDboxon keresztül) ezért örülnék neki, ha minél jobban ki tudnám használni a monitor nagy felületét azáltal, hogy valamelyik sarokban ott fut a TV adás is.
Eddig a Dell 2408wfp-t nézegettem, de elég nagy azzal kapcsolatban fejetlenség. Igazából nem nagyon játszanék rajta szóval az input lag sem akkor gáz, de ha már van belőle újabb verzió, akkor már szeretnék olyat venni, kérdés az, hogy nálunk mikor lesz elérhető.
Ha esetleg erről tudna valaki infot, hogy a hivatalos Dell-es nagykerekben melyikben lenne már az A01-es, akkor annak örülnék. (CHS és HRP)Szar az élet, mégis éled!
Aktív témák
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Lexus, Toyota topik
- Router gondok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest