- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
szeva000
addikt
na végreDeltaE1 alá tudtam lőni mindent
[link] -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1250 üzenetére
nah én is így értelmeztem a service menüt,de b*szik bejöbbi
Egyébként próbálkoztam más beállításokkal is,letudtam szedni símán a kéket,de akkor meg a fekete ugrik nagyon fel.
De a szaturációnak mit lehet csinálni??ez így nemjóóóóóó -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1250 üzenetére
Na,előjött a szervízmenü.készenlétből nyomva.LM240WU4 a panel és GIG032 a fw.
Viszont a szaturációt nemtudom állítani.A Color menüben ott van kiszürkítve alapból is,de így sem engedte[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1254 üzenetére
Így van,a custom módban,de ott a 3 színt tudom is állítani és kalibrálni a monitort,de akkor is túl erősek a színek számomra.De azok is az iiyamához képest,nomeg egyértelműen látszik.
A colors menüben van +egy opció amivel a szaturációt lehetne állítani,de az örökké szürke.A qrva NV6600 VGA-n meg nem tudom állítani csak a kontrasztot,fényerőt,élességet[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz i are robot #1256 üzenetére
Ez a próba már megvóóótSok variációval
Na itt az miről beszélek,úgylátszik nem csak én látom így:
Az utolsó hsz-t,képekkel nézzétek.Az a baj,most ezért vegyek egy ATI VGA-t,mert a szemét nvidián nincs ilyen????
[link] -
szeva000
addikt
válasz i are robot #1260 üzenetére
Majd,akkor lesz jó VGA-m,ha játszani akarokNode az nem mostanában lesz
De lehet befektetek valami 3650 vagy 3850-be.
ahh már tomm is..az öcsém lenyúlta a benq-t,én meg lenyúlom a VGA-t tőle[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1262 üzenetére
Feldobtam a legújabb NV drivert,de gyakorlatilag csak a tv kimeneten tudok színtelítettséget állítani.A DVI-n semmit a gammán,kontraszton,fényerőn kívül...Akkor ez marad egy ideig
-
szeva000
addikt
válasz i are robot #1263 üzenetére
A 2600XT-n lehet szaturációt meg ilyeneket állítani?Azt tudok kölcsönkérni legalább
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1267 üzenetére
Most értem haza a kölcsönkért 2600XT-vel.Ezzel már megy a szaturáció és a HUE állítás is
uh mivel mostmár pénzem nincs,így csak valószínű egy 3650-re futja,de én nem is játékra használom -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1291 üzenetére
Most a pivot módon akadok még ki mindig,hogy automatikusan miért nem vált,ha átfordítom a kijelzőtMintha ez akkora baj lenne
-
-
szeva000
addikt
válasz Vadgesztenye #1303 üzenetére
max pár kalibrált értékkel tudlak segíteni
-
szeva000
addikt
válasz Poplacsek #1337 üzenetére
R:250
G:202
B:210Brightnness:23
Contrast:85Ezt próbáld ki.Nálam ezzel Delta 1alatt vam a kalibrálás,de sok variációt kipróbáltam már.Majd kiderül mi marad meg,még ez a jövő.Átlag:0,26
1qrvára idegel a monitorban!A "+"gomb reset is és már sikerült a sötétban többször is elbénáznom és reset lett,mert nem láthatóak sötétben
itt van 1mentett kalibrálás,ez nam az,de ennél csak már jobb a mostani[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1370 üzenetére
nah a héten berakom a HD4850-et,aztán lesz egy win reinstall és aztán egy új kalibráció...őőőő..1???
sok
Kíváncsi leszek mi lesz belőle.Csak lenne már 1kis időm foglalkozni órákat a monitorralEgyébként Poplacseknek is feltűnt a túlszaturáltság,nem én vagyok a vak
Nemrég küldtem neki a beállítások mellé egy profilt is.
Remélem azért jobb lesz neki ,mint volt
De símán a színtelítettségből le kell venni,mert sosem lesz tökéletes.Pont amit linkeltem valamelyik nap,az ati kártyával való szaturáció állításról.Ott a 85 körül volt jó nálam is a 100%helyett[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1384 üzenetére
B+,minek neked ennyi monitor,tááán ezzel tüzelsz???
Ma eljutottam odáig,hogy rászereltem a 4650-re a passzív hűtést: és mi lett?Nem fér be a VGA,a lapon lévő chipset hőcsöves hűtésétől
uh holnap ezen kell agyalnom este
jajj,nemtudsz valakinél egy 6pines tápcsati átalakítók pl molexről a vga-hoz?A szervertápomon nincs,de nem is kaptam itt.akkor gyorsan csinálok én,ha muszáj -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1400 üzenetére
Nah végre eljutottam odáig,hogy benne van az új VGA
Azért még lehet csinálok 1-2 kalibrálást,de sztem csak a 7vége felé lesz rá idő.
Háát kalibrálás nélkül nekem sem igazán tatszett a képe...sőőőt,még azután sem a vga miatt.
túlszaturáltság nálad?? -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1405 üzenetére
Az OSD controllban tudod eltolni.Az enyém is cseh összeszerelés,de most a hónapot megnem mondom,de nyilván augusztusi ez is
Jah és a Factory resettel vigyázz,a "+" menügomb nyomkodásakor meglepit tud okozni,ha sietszAztál lehet kezdeni előröl a kalibrálást.Én így jártam párszor,mikor sötétben akartam állítani[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz Vadgesztenye #1443 üzenetére
Az a helyzet,hogy az utángyártott olcsó téntával lehetetlenség bekalibrálni,de még a gyári tintával sem egyszerű és bizta.
Nekem MP530 van, a gyári tintához szinte nem kellettt kalibráció,mert azzal igen jó volt a kép,de mióta az occsó téntákkal tömöm.....jaaaajjj A PP101-el zöld,a kép,a GP-401-el pl szép,de itt is van kis hiba,bár az egy átlag szemmel nézve nem igazán tűnik fel.Itt a papír is döntő dolog,gondolom nem is canon papírokat használsz. -
szeva000
addikt
válasz mindfreak #1472 üzenetére
Ezt már említettem mielőtt megvettem a monitort,hogy az angliában élő ismerősöm már akkor ezt mondta,hogy ezek a HP monitorok csak bevezető áron ennyik...Ezért is vettem azonnal az osztrákoktól meg,mert erre számítani lehetett.
Mondjuk az szemétség,hogy pár eladott db után már nálunk emelik az árat,kint hagyták ezt árszintet vagy 2hónapig[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1545 üzenetére
Tee..és miért nem kapacsoljátok ki a power ledet az osd menüben???
-
szeva000
addikt
válasz Icewind #1541 üzenetére
Az öcsémnél ott az FP241W-m,ami már csak volt az enyém
Sztem qrva jó monitor,most is állítom,hogy a színhűsége veri a hp IPS panelét(még nem is voltam nála kalibrálni sem,remélem a télen lesz időm erre is),igaz a fekete nincs ilyen.Ott látni azért a különbséget,de sztem nem olyan vészes. -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1558 üzenetére
Én is szinte ezt a beállítást használom csak brightness:20 és contrast:84
Egyébként mikor mindent kiprüóbálgattam nálam is volt,hogy mintha zöldes lett volna a betű,de nálam a vga szoftveres állítgatásakor jött elő ez a hiba és a sharpness állítgatásakor -
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1651 üzenetére
Hali!
Nah,nagynehezen megszülte a hp,hogy melyik care pack kell a 2475W-hez az 5 éves garihoz.majd du-án küldök egy privit.
Node az osztrákoknak lett igaza
Tök mindegy hol veszed,mert tényleg világgaris. -
szeva000
addikt
válasz TrendWatcher #1655 üzenetére
Ez az inputlag teszt baromság,ezt tapasztalatból mondom.A samu 245T és a Dell 2408 is volt kezem alatt és érezhetően más volt,mint a mostani 2475W-m.Pedig ennek az inputlagja kb 20-25ms!No ezeké jóval több,ez tuti.
-
szeva000
addikt
válasz zaragosa #1683 üzenetére
Meg is van az cak az öcsémnél az én véleményem az,hogy szövegmegjelenítésben jobb,mint a HP,de a fekete egyértelműen világosabb.Bár ezt csak akkor látod igazán,ha a HP-hoz viszonyítodEgy TN panelhez képest koromfekete
A kontraszt is sztem jobb rajta,nekem pl. a színei is jobban tetszenek.Hiába H-IPS panel van a HP-ban.Kalibráltam,de nekem akkor sem az igazi....node ne gondolj egetverő különbségekre és hibákra.(nagyon jó a HP2475W is és sztem a benq is.Ez tényleg csak inkább valami szőrszálhasogatás részemről
pl. nekem viszont a hp nem zavarja úgy a szemem sötétben (mivel nem sokat volt nálam a monitor,így nem is igazán volt időm állítgatni és próbálni ilyen téren,így lehet csak ezért látom jobbnak a HP-t)
Valaki mondta,hogy a benq-nál van csomó szériahibás...ezt nem tudom,nálam(vagyis az öcsémnél) tökéletesen megy azóta is,semmi sistergő hang meg ilyenek.
Egyedül talán a legalacsonyabb állítható magasság zavarhat kicsit,mert sztem kissé magas úgy is
Inputlagot nem tapasztaltam rajta,de ahogy tesztekben is olvastam olyan 30ms körül van,az meg igen jó eredmény.
Ha lenne időm megpróbálnék rajta egy kalibrálást,de sajna erre nem mostanában fog sor kerülni.Még a HP-m sincs rendesen bekalibrálva időhiány miatt .Sajna a köv 1-2hónapban nem is lesz,örülök ha esténként feltudok nézni ide legalább.
Ha most a két monitor között kellene döntenem,hogy melyiket vegyem...a benqt-110k-ért vagy a hp-t 150k-ért?no egyértelműen benq a jó ára miatt -
szeva000
addikt
válasz pinnacle #1687 üzenetére
semmi probléma nincs vele,mint említettem csak inkább szőrszálhasogatás,de a benq-t jobbnak éreztem ebben.Pontosabban a Vista alatt nekem nem tetszik a szövegmegjelenítés,mintha picit homályos lenne.De ez nem monitor hiba,mert XP alatt cleartypetuner nélkül éles a kép,mint a feneA fura az,hogy a benqn,érdekes módon élesebb volt vista alatt a szöveg.A kalibrálásnak meg mi köze a szövegmegjelenítéshez??? Nyugtasd meg magad,az éjjel én is bekalibráltam az enyémet végre,1hónap alatt ide is eljutottam
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
[link]
Na,itt egy 2475W kalibrálás HD4850-re
Szaturáció visszavéve 84-re
B:22
C:85
R:242
G:198
B:203[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1733 üzenetére
Hali!
Megvam a Care Pack!Most intézi a haverom,úgyhogy 5év ott minden csak a HP-nál elvan írva.Igaz kissé ez most nekem többe kerül,,de mindent elintéz és bizta meglesz így -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1747 üzenetére
oké,privi,nomeg úgyis akarok mást is
-
szeva000
addikt
B*sszátok meg,nem igaz,hogy ennyira analfabéták vagytok.Én az osztrákoknál HP-t világgarival vettem meg,és sokkal olcsóbban.Most is ugyanúgy lehet kapni,érdekes módon,kint nem mennek az árak a csillagos égig,dőt nem is mentek fel (node megyek ki ha minden igaz a jövő héten,majd kiderül)
Állítom,ha szétnéznétek,ideszállítva,világgarival is kijönnétek olcsóbban
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest