Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kraftxld

    nagyúr

    válasz anulu #1727 üzenetére

    Nekem pl sokkal jobban ment a 237-238-as páros, az idegbaj kerülget az 1 soros kérdezzük valami ökörséget kérdésektől, inkább a design részt szeretem ahol van jó oldalas leírás és eszelni kell a dolgokon. Nem olyasmi, mint ez a kérdés volt:
    Direkt megkerestem a kérdést, mert agyam eldobom az ilyeneken, kicsit átírtam, meg raktam bele pár nyomdahubát :D nehogy google vagy valami kidobja
    Van egy kiskutya1 nevű ex2k10 szerverem, hogyan tudsz róla meggyőződni, hogy megy az Outlok Anywhere.
    1, A mail flov troubleshoter-t futtatom
    2, test-ovaconectivity powershell cuccot nyomom
    3, Exchange Remote Connectivity Analyzert futtatom
    4, WEB Outlook Prowider tulajdonságait megnézem

    Alapból ki lehet zárni a 4-est, mert egy észveszelytő marhaság, a kettes csak az OWA-val kapcsolatos, Outlook Anywhere-nek meg köze sincs az OWA-hoz, az egyes meg szintén hülyeség így marad a hármas.
    De pl mit írjak az ERCA-ba? Vagy mi ez kismacska vagy mittomén? Mert lehet ám nógatni az exchange konzolt meg a powershellt egy hétig amire megtalálja a kezdő, hogy hoppá ez egy weboldal amit az Exchange team csinál, de hogy pl oda mit írjon az ember, vagy például trusted certificate nélkül elhajt a halálba az ERCA, outlook /rpcdiag-ról nem hallott még senki, plusz a szerveren se nézzük meg egyáltalán fent van-e az rpc over http proxy feature, stb. stb... na nem is dühöngök, majd tanulom még a trainsignalt meg a könyveket, plusz nyomkodom a szervert.

    A másik típus amitől idegbajt kapok, hogy "xy user receives an error message" de bazz.. mi a hibaüzenet? Épp az lenne a lényeg, lehet hogy az idióta csak kirugta a hálókábelt, összehalt a vinyója vagy mittudomén, legalább egy tetves screenshot lenne...

    | MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

Új hozzászólás Aktív témák