Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vond

MODERÁTOR

válasz Hi!King #98081 üzenetére

Adjanak kitben a következő vázak mellé egy 10-30 mm f/1.7-2.8-at, plusz 100 ezerért (Lumix S 20-60 MFT-re). Ezzel lehetne a tábort maradásra bírni és bővíteni. Na jó, legyen 150, de ne 3-400, bakker. :((( Persze, akkor ki venne f/1.7-es, f/1.8-as fixeket, meg 12-35-öt, meg méregdrága natív UWA-t? Csak így tényleg nem jutunk sehova. :(

Tudom, hogy nem ugyanaz, de lassan 7 éve ott van az LX100-ra ráhegesztve egy miniatűr 12-38 mm f/1.7-2.8, és 6 éve meg lehet venni vázzal együtt 200-ért. Akkor miről beszélünk? :F

Én tényleg szeretnék maradni a rendszerben, de mintha rugdalnának kifelé belőle. :W Kijön valahára az A7IV 4K50-nel 8-900 ezer körül, már megyek is.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

• aginor

veterán

válasz Hi!King #98081 üzenetére

Nekem sem ezek vannak a kívánság listám elején. Továbbra is azt gondolom, hogy:
    - 1-2 új váz új a képminőségen tényleg lendítő szenzorral (egy közép és egy felső kategória)
    - 1.4 es fix sor és/vagy a meglévő 1.8-asok felújítása
    - valóban nagy fényerejű alapzoom
    - további makró és tele opciók
    - rendbetett uwa kínálat
    - korrigált árképzés

Throme: remélem ez már nem a hattyúdal.. :F
    #98084: nem rosszak azok a Sigmák, de azért nem egy kategória sem az Oly pro-kkal, sem aPana Leica-kal (igaz árban sem :)). Ugyanakkor hiányzik a sima fixek és a pro fixek közötti átmenet azok számára, akik nem akarnak/tudnak a pro felhozatalból válogatni, de a sima 1.8-as sor valamilyen értelemben már kevés nekik (pl: fényerő/dof, szigetelés hiánya).

[ Szerkesztve ]

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák