Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ayg0

    senior tag

    még véletlenül se akarok beleszólni a nagyok dolgába, de a topic témájához nem sok köze van a gazdaságpolitikai ötleteléseknek. (max közvetve)
    célszerűbb lenne konkrét tippekkel szolgálni a Mibe tegyem a megtakarításaimat? kérdéssel idelátogatóknak...

    az érdekelne, hogy unaico féle sitetalk projekt-tel gyakorlati tapasztalata van e valakinek? neten sokan sokfélét mondanak: piramis, de nem az, de igen, de nem, érvek kontra ellenérvek, szkeptikusok és hithű próféták harca megy.
    jómagam 3 prezentációt hallgattam végig, de nem tudom eldönteni, hogy melyik oldara álljak. valamelyest a sciennet vonásaira emlékeztet a dolog annyi különbséggel, hogy itt állítólag lesz van gazdasági tevékenység, de ebből nem sokat látni mert kívülről vastag cukormáz borítja a cég bevételi forrásait. ezen a területen ténynek tekinthető valós számok nem nagyon, impozáns tervből viszont annál több hangzott el. emiatt a hitetlenek felé hajlok, de laikusként lehet, hogy tévedek és valóban egy cseperedő óriás kopogtat az ajtón. valaki?

    [ Szerkesztve ]

    "A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Új hozzászólás Aktív témák