Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hakydakillah

    senior tag

    Sziasztok,

    lenne egy kérdésem - PS4-en átvittem a Ground Zeroest, de érdekelt hogy hogyan nézhet ki a játék Pc-n, mivel most vettem gépet. Így nem hivatalos verzióval tettem egy próbát, és bámulatosan néz ki.
    A továbbiakban arra szeretném inkább megvenni a Phantom Paint is + a moddolhatóság is egy ekkora játéktéren a későbbiekben király lehet majd.
    Szerintetek az ilyen verzióból összeszedett dolgokat majd át lehet vinni a PP-be?

    Amúgy amennyire morogtak, hogy a GZ csak egy gyors demó, nekem már pc-n is rengeteg órám van benne. Mindig fedezek fel valami apróságot, amiről ha tudtam volna már az elején, jópár dolog könnyebb lett volna. Most készülök feloldani MGS1 Snaket, azt nagyon át szeretném vinni majd a PP-be. :-) Valakinek, már megvan közületek?

    Ami egyenlőre negatívum nekem, hogy hiányoznak a régi bujdosós lehetőségek. MGS1-ben ott volt a rengeteg szoba, szellőző nyílás, bebújhattam szekrénybe, dobozba, kukába, autó-konténer-épület stb alá, lelóghattam ezer helyről, felmászhattam csomó dologra, de itt a GZ-ben nagyon nem. Ha netán meglátnak, ott az óriási pálya, de alig van hova menni hirtelen. Ajtók zárva, még a gigantikus teherkocsi alá se engedett bebújni. Szellőzőt is eddig talán csak 1et találtam. Pedig nem kicsi a bázis.

Új hozzászólás Aktív témák