Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    Sziasztok! Egy érdekes problémával fordulnék hozzátok...

    Másod kézből, bontásból, hozzám került egy speciális bővítő kártya, amit csak a különlegessége miatt vettem meg.

    Pontosan nem tudom mire jó a kártya (ebben is kérném a segítségeteket), de amit a neten találtam az alapján ez egy Honeywell Experion PKS ipari automatizálási rendszer részét képező szerver gépből származhat. Valami hálózati vezérlő kártya, "controll board" lehet, de ez csak tipp.

    A kártya pontos típusa Honeywell LCNP4E 51405098-100 rev. E. A fő chip típusát nem tudtam megnézni, mert hűtőborda van rajta, de a mellette lévő két chip valami ALTERA CycloneP II típusú.

    A működését kipróbálni csak annyira tudtam, hogy beraktam egy sima Win 10-es asztali PC-be, és rendesen bootolt vele, tehát hardver hiba nem jött elő. Az eszközkezelőben "Ismeretlen PCI HID eszközként" szerepelt. Drivert nem találtam hozzá sehol, gondolom Win 10-re nincs is. A konkrét működését kipróbálni, gondolom a megfelelő hardverben lehet csak, de nem hiszem hogy gond lenne vele.

    Ránézésre jó állapotú, annyi kis kozmetikai hiba van rajta, hogy az egész lap be van vonva valami fura kék lakk réteggel, és az itt-ott le van peregve, de nem hiszem hogy ez működési problémát okozna.

    Van valakinek tippje, hogy pontosan mi ez, és mennyit érhet? Célirányosan hol lehetne elpasszolni, kinek lehet ilyenre szüksége? Magyar adok-veszek oldalakon megnéztem, de még csak hasonló sincs sehol. Ebay-en már lehet találni, de ott 10.000 Ft-tól akár 600.000 Ft-ig is terjedő árak vannak, szóval sokkal okosabb nem lettem tőle.
    Előre is köszi!

    [link] [link] [link]

    Képek linkesítve!

    Egyéni elbírálás lesz, türelmedet kérjük!

    [ Módosította: HoaryFox ]

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák